Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L3.781.4.05.6_1

Longines Hydroconquest 41mm

L37814056

22.900 kr

Diameter

41 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Longines, grunnlagt i 1832 i Saint-Imier, har en lang tradisjon for eleganse og ytelse. HydroConquest-linjen, en del av Longines Sport Collection, kombinerer teknisk innovasjon med utsøkt eleganse, og er designet for menn og kvinner som søker en høyytelsesklokke.

Denne modellen har en rund kasse i rustfritt stål med en keramisk bezel. Kassen måler 41 mm i diameter og 11,90 mm i tykkelse. Det ripebestandige safirglasset med flere lag antirefleksbelegg på begge sider sikrer klar sikt under vann. Klokken har en skrudd bakside og en skrukrone, samt en enveis roterende bezel, ideell for dykking. Med en vekt på 183 gram og en vannmotstand på opptil 30 bar, passer denne klokken perfekt for dykkere og vannentusiaster.

Tallskiven er sort med påførte arabiske tall og indekser som timemarkører. Sølvpolerte visere med Swiss Super-LumiNova® gir utmerket lesbarhet under alle lysforhold. Klokken viser timer, minutter, sekunder og dato. Et automatisk urverk, kaliber L888, driver klokken med 25'200 vibrasjoner per time og har en gangreserve på opptil 72 timer.

Lenken i rustfritt stål med dobbel sikkerhetsfoldespenne gir ekstra sikkerhet og komfort.

Longines HydroConquest kombinerer teknisk presisjon og tidløs eleganse. Denne klokken passer perfekt for moderne brukere som ønsker å kombinere stil med funksjonalitet i alle situasjoner.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:41 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:HydroConquest
  • Vanntetthet:30+ bar/300+ m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.