Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L3.740.3.58.7_1

Longines HydroConquest Quartz 41

L37403587

16.250 kr

Diameter

41 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Forgylt/Stål

Om klokken

Longines, grunnlagt i 1832 i Saint-Imier, er kjent for eleganse og ytelse. HydroConquest-serien, en del av Longines Sport Collection, retter seg mot menn og kvinner som ønsker en høyytelsesklokke som kombinerer teknisk innovasjon med eleganse.

Klokken har en rund kasse i rustfritt stål med rød PVD-belegg. Den ripebestandige safirglasset med antirefleksbelegg på undersiden beskytter den solstrålemønstrede sorte tallskiven. Kassen måler 41 mm i diameter, 21 mm i lug-avstand, 51,10 mm lug-to-lug og 11,90 mm i tykkelse. Klokken veier 181,6 g og er vanntett ned til 30 bar, noe som gjør den ideell for dykking og andre vannaktiviteter. Klokken har en skrukrone og en enveis roterende bezel for ekstra funksjonalitet.

Den sorte tallskiven har appliserte arabiske tall og indekser som timemarkører. Rosa visere gir et sofistikert utseende. Klokken bruker sveitsisk Super-LumiNova® for optimal lesbarhet under alle lysforhold. Et quartz-urverk, kaliber L157, driver klokken. Den bruker en RENATA 371-batteri og viser timer, minutter, sekunder og dato. E.O.L.-funksjonen (End of Life) varsler når batteriet begynner å gå tomt.

Lenken i rustfritt stål med rød PVD-belegg har en dobbel sikkerhetsfoldespenne som gir enkel og trygg lukking.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:41 mm
  • Baklokk:Lukket
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Forgylt/Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:HydroConquest
  • Materiale lenke/rem:Lenke
  • Vanntetthet:30+ bar/300+ m
  • Garanti:2 år

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.