Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L4.523.0.92.2_1

Longines Le Grande Classique

L45230922

46.950 kr

Diameter

33 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Om klokken

Siden lanseringen i 1992 har La Grande Classique de Longines vært en hjørnestein i merkets arv, og bidratt til å etablere det ikoniske merket. Denne kolleksjonen representerer essensen av Longines' klassiske eleganse og tidløse sofistikasjon. Med sin slanke profil og et bredt spekter av versjoner, er den en favoritt blant kjennere av raffinert urmakerkunst.

Denne modellen har en rund kasse i rustfritt stål med en diameter på 29 mm og en tykkelse på 4,50 mm. Klokken er utstyrt med ripebestandig safirglass og tåler vann opptil 3 bar. Kassen er besatt med 44 Top Wesselton IF-VVS diamanter, som totalt utgjør 0,369 karat. Med en vekt på 17,2 gram kombinerer klokken både stil og funksjonalitet.

Den oransje, lakkerte tallskiven med polert overflate gir klokken et livlig og raffinert utseende, sammen med de sølvpolerte viserne. Klokken viser timer og minutter, og drives av et quartz-urverk, kaliber L420, med RENATA 346-batteri.

Klokken leveres med en oransje alligatorrem som gir både komfort og eleganse. Den klassiske spennen sikrer trygg og enkel festing.

La Grande Classique de Longines appellerer til de som verdsetter tidløs eleganse og høy kvalitet. Denne klokken er perfekt for moderne individer som ønsker å kombinere klassisk stil med en livlig farge.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
  • Kaliber:l420
Kasse:
  • Diameter:33 mm
  • Baklokk:Lukket
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Stål
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:La Grande Classique
  • Materiale lenke/rem:Rem
  • Spenne:C-spenne
  • Vanntetthet:3 bar/30 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.