Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L2.843.4.93.2_1

Longines Master Collection

L28434932

32.050 kr

Diameter

38,5 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Nyhet 2024!

Longines Master Collection er et bevis på Longines' lange erfaring og ekspertise innen urmakerkunst.

Klokken har en rund urkasse på 38,5 mm i rustfritt stål, beskyttet av ripebestandig safirglass med antirefleksbelegg. Den lakserosa tallskiven med inngravert arabiske tall og sorte visere gir et sofistikert uttrykk.

Klokken drives av et automatisk urverk, kaliber L893, med 72 timers gangreserve. Vanntett opptil 3 bar, med en transparent bakside og grå alligatorrem med trippel sikkerhetsfoldespenne.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:38,5 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Rosa
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Master Collection
  • Vanntetthet:3 bar/30 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.