Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L2.820.5.72.7_1

Longines Record

L28205727

46.650 kr

Diameter

38,5 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

I tråd med Longines’ rike urmakertradisjon, kombinerer Record-automatikkmodellene klassisk eleganse og fremragende håndverk. Disse eksepsjonelle klokkene har et urverk som inkluderer en monokrystallinsk silisium balansefjær med unike egenskaper, noe som gjør dem til spydspissene i merkevaren.

Modellen har en rund kasse i rustfritt stål og 18 karat roségull (200 mikron). Kassen måler 38,50 mm i diameter og er 10,70 mm tykk. Safirglasset er ripebestandig og har flere lag antirefleksbelegg på undersiden. Baksiden av kassen er gjennomsiktig med safirglass, som gir innsyn til urverket. Klokken har en lug-avstand på 19 mm og en vekt på 118 gram. Den er vannresistent opptil 3 bar.

Tallskiven er solstrålemønstret sølv med påførte indekser som timemarkører. De roségullfargede viserne gir klokken et raffinert utseende. Klokken viser timer, minutter, sekunder og dato, og drives av et automatisk urverk, kaliber L888.4. Dette selvtrekkende mekaniske urverket slår med 25'200 vibrasjoner per time og har en gangreserve på opptil 72 timer takket være den monokrystallinske silisium balansefjæren.

Klokken leveres med en lenke i rustfritt stål og 18 karat roségull, og har en trippel sikkerhetsfoldespenne med trykknappmekanisme som sikrer en perfekt passform og ekstra sikkerhet.

Longines Record er designet for de som verdsetter både teknisk presisjon og tidløs eleganse. Denne klokken passer perfekt for den moderne individen som ønsker en kombinasjon av klassisk stil og avansert urmakerkunst.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:38,5 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Hvit
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Record
  • Vanntetthet:3 bar/30 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.