Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

131.23.41.21.06.002_1

OMEGA Constellation

O13123412106002

128.200 kr

Diameter

41 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

OMEGA Constellation er kjent for sitt dramatiske og tidløse design, preget av de berømte halvmånefasettene og "klørne" på kassen. Denne 41 mm modellen kombinerer rustfritt stål og 18K gult gull, og har en brun polert keramisk bezelring med romertall fylt med OMEGA Ceragold™.

Tallskiven i rhodiumgrått har en silkepreget finish og et datovindu plassert ved klokken 6. Visere, OMEGA-logo, Constellation-stjerne og indeksene er også i 18K gult gull, noe som gir klokken et elegant utseende.

I stedet for den kjente mono-rang lenken, kommer denne modellen med en brun  skinnrem med gummifôr, som gir både komfort og stil.

Klokken drives av OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8900, som er synlig gjennom det ripebestandige safirglasset på baksiden. Dette selvopptrekkende urverket har en gangreserve på 60 timer og sikrer presis tidtaking og pålitelighet.

Med en tykkelse på 13,5 mm og en total vekt på cirka 113 gram, er denne klokken robust og komfortabel. Den har en vannmotstand på 50 meter, noe som gjør den egnet for daglig bruk. Safirglasset er buet og ripebestandig med antirefleksbelegg på begge sider for optimal sikt.

OMEGA Constellation Co-Axial Master Chronometer 41 mm er en perfekt kombinasjon av klassisk design og moderne teknologi, ideell for de som verdsetter både stil og funksjonalitet.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:41 mm
  • Kassemateriale:Gull/stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Grå
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Constellation
  • Vanntetthet:5 bar/50 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Omega

Helt siden starten, i 1848, har OMEGA vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har OMEGA vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna OMEGA, Speedmaster og deres link til NASA.