Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

O42410276001001

OMEGA De Ville Prestige

O42410276001001

32.800 kr

Diameter

27,4 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Om klokken

OMEGA De Ville Prestige-kolleksjonen har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sitt klassiske, elegante design. Disse klokkene kjennetegnes av rene linjer og luksuriøse detaljer, og utstråler tidløs eleganse.

Denne modellen har en to-sone sort tallskive med romertall ved klokken 3, 6, 9 og 12. Et ripebestandig safirglass beskytter den slående tallskiven. Urkassen måler 27,4 mm og består av rustfritt stål. Klokken presenteres på en lenke i rustfritt stål. OMEGA’s kaliber 1376, et presisjonskvartsurverk, driver denne klokken.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:27,4 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:De Ville

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Omega

Helt siden starten, i 1848, har OMEGA vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har OMEGA vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna OMEGA, Speedmaster og deres link til NASA.