Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Panerai Luminor Sealand_PAM00863.png

Panerai Luminor Sealand

PAM00863

231.500 kr

Diameter

44 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Luminor Sealand "Year of The Rat" er en hyllest til rotteåret i den kinesiske kalenderen og er en limited edition som kun er produsert i 88 eksemplarer. Dette er den 12. Panerai Luminor Sealand-modellen og markerer slutten på den 12-årige syklusen der hvert år er representert av et stjernetegn knyttet til et dyr. Rotte er assosiert med mange positive kvaliteter, som intelligens og listighet.

Hver modell i Sealand kolleksjonen blir gravert for hånd med den antikke teknikken sparsello, der små snitt blir laget med en liten skalpell, og gulltråder blir innlagt. En kjennetegnende egenskap ved modellen er det dekorative lokket som er festet klokken 12, og som, når det åpnes, viser skiven. Dette er både et estetisk og funksjonelt element som beskytter den grå skiven.

Urskiven har en diameter på 44 mm, og klokken er utstyrt med urverket P. 9010, som har en gangreserve på tre dager.

 

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:44 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Grå
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Luminor

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.