Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

WBP1415.BA0622_1

TAG Heuer Aquaracer Professional

WBP1415.BA0622

23.100 kr

Diameter

30 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Om klokken

TAG Heuer Aquaracer er en ekte verktøyklokke, skapt for de dristige. Denne modellen med lys blå tallskive på 30 mm passer perfekt for de som ønsker en daglig følgesvenn som er både elegant og robust. Overvinn dine personlige grenser med stil.

Den lys blå solbørstede tallskiven gir klokken et dristig og raffinert uttrykk som må sees for å bli fullt verdsatt. TAG Heuer Aquaracer stråler av selvtillit og klasse.

Klokken bruker et pålitelig Quartz-urverk og har en 30 mm kasse i rustfritt stål. TAG Heuer designet denne Aquaracer-modellen for å tilby optimal ergonomi og førsteklasses finish, og den tåler presset fra daglig bruk og eventyr.

Den tynne, avsmalnende stållenke har en komfort forlengelse, noe som gjør denne TAG Heuer Aquaracer perfekt for ethvert eventyr.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:30 mm
  • Baklokk:Lukket
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Blå
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Aquaracer
  • Materiale lenke/rem:Lenke
  • Spenne:Foldespenne
  • Vanntetthet:20 bar/200 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.