Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

WBP1110.BA0627_1

TAG Heuer Aquaracer Professional 200

WBP1110.BA0627

25.500 kr

Diameter

40 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Om klokken

TAG Heuer Aquaracer Professional 200 kombinerer robust funksjonalitet med moderne design. Denne modellen har et pålitelig quartz-urverk som sikrer presis tidtaking. Kassen i fint børstet og polert stål måler 40 mm i diameter. Den roterende bezelen i stål bidrar til klokkens sporty stil.

Den sorte tallskiven har luminescerende visere og markører som gir utmerket lesbarhet under alle lysforhold. Safirglass beskytter tallskiven mot riper og skader. Klokken tåler vann ned til 200 meter (20 bar), noe som gjør den ideell for dykking og andre vannaktiviteter. Den leveres med en lenke i fint børstet og polert stål med en foldespenne som gir sikkerhet og komfort.

TAG Heuer Aquaracer tåler de tøffeste forholdene og gir presis tidtaking både på land og under vann. Aquaracer-kolleksjonen kombinerer avansert teknologi med et sporty og elegant design. Dette gjør den til det perfekte valget for eventyrlystne og stilbevisste individer.

 

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:40 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Aquaracer
  • Vanntetthet:20 bar/200 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.