Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

TAG Heuer Aquaracer Professional 200_WBP1411.BA0622.png

TAG Heuer Aquaracer Professional 200

WBP1411.BA0622

23.100 kr

Diameter

30 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Om klokken

Den nye Aquaracer Professional 200 er neste steg i omarbeidingen av TAG Heuers ikoniske verktøyklokkefamilie. Mens den vil sitte i Aquaracer Professional serien som en søsterklokke til Aquaracer Professional 300, er den et enestående design i seg selv med en omfattende lister over nøye vurderte estetiske tilpasninger som gir den dens sporty, allsidige personlighet.

Denne modellen i stål måler 30mm, og har en lekker tallskive i sølv med selvlysende timemarkører og visere. Uret drives av et quartz urverk, er vanntett til 200m, og presenteres på en stållenke.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:30 mm
  • Baklokk:Lukket
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sølv
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Aquaracer
  • Materiale lenke/rem:Lenke
  • Vanntetthet:20 bar/200 m
  • Garanti:2 år

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.