Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Tag Heuer Aquaracer Professional 200 Solargraph_WBP1180.BF0000.png

TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Solargraph

WBP1180.BF0000

36.450 kr

Diameter

40 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Titan

Om klokken

Ved å integrere Solargraph-teknologien, et solcelledrevet urverk, presenterer denne 40 mm TAG Heuer Aquaracer Professional 200 en lett, avsmalnende design med robust titan av klasse 2 for å sikre maksimal robusthet og allsidighet under ekstreme forhold. Den perfekte følgesvenn for alle idrettsutøvere og naturinteresserte.

Modellen i titan måler 40mm, har en sort tallskive med datovisning klokken 3 og polarblå detaljer. Ved å bruke enhver lyskilde, solen eller enhver kunstig lyskilde, gir det nye Solargraph-kaliberet uavbrutt strøm for eksepsjonell ytelse dag og natt.

Modellen er vanntett til 200m og presenteres på en lenke i titan.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:40 mm
  • Baklokk:Lukket
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Titan
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Aquaracer
  • Materiale lenke/rem:Lenke
  • Vanntetthet:20 bar/200 m
  • Garanti:2 år

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.