Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

TAG Heuer Aquaracer_WPB201A.BA0632.png

TAG Heuer Aquaracer

WBP201A.BA0632

41.300 kr

Diameter

43 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Nye TAG Heuer Aquaracer drives av Calibre 5, et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 38 timer. En slankere 43 mm kasse som kombinerer både børstet og polert stål. Tallskiven er sort, med gule og selvlysende detaljer, samt datovisning ved kl 6. Bezelen er i keramikk og den nye slanke kassen, samt lenken som blir smalere mot låsen gjør at modellen er godt egnet for en hver prestasjon. Modellen har et robust utseende, et ikonisk design og er vanntett til 300m.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:43 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Aquaracer

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.