Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

WBN2112.FC6504_0913

TAG Heuer Carrera Date

WBN2112.FC6504

36.450 kr

Diameter

41 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

TAG Heuer Carrera Calibre 5 Automatic 39 mm, en perfekt kombinasjon av eleganse og presisjon. Denne klokken er ideell for de som verdsetter både stil og funksjonalitet.

Med sin slanke 39 mm kasse i rustfritt stål, passer den like godt til formelle anledninger som til hverdagsbruk. Klokken har en sofistikert blå tallskive med en subtil solstrålefinish som gir dybde og karakter. Visere og indekser er sølvbelagte, og den har en datovisning klokken 3. Den robuste safirglassen med antirefleksbelegg beskytter tallskiven og sikrer klar sikt under alle lysforhold. Baksiden av klokken har også safirglass, som gir et innblikk i det intrikate urverket.

Klokken drives av det pålitelige Calibre 5-urverket, som er automatisk og selvopptrekkende. Dette urverket gir en gangreserve på 38 timer og opererer med en frekvens på 28 800 VPH (4 Hz). Klokken er vanntett opp til 100 meter, noe som gjør den praktisk for daglig bruk og diverse aktiviteter. Den blå remmen i alligatorlær tilfører et luksuriøst preg, samtidig som den sikrer høy komfort. Med et foldespenne i rustfritt stål, sitter klokken trygt og behagelig på håndleddet.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:41 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Blå
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Carrera
  • Vanntetthet:10 bar/100 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer Carrera – den tidløse kolleksjonen. I 1887 laget Edouard Heuer historie med sin rotormeksanisme. I 1963 oppkalte Jack Heuer Carrera-kolleksjonen etter ”Carrera Panamericana», et legendarisk billøp. Han så for seg en ikonisk design med en åpen og lettleselig tallskive, og støt- og vannsikker urkasse laget for høy ytelse. En mytisk serie var nå født

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.