Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

WBN231A.BA0001_1

TAG Heuer Carrera Date 36mm

WBN231A.BA0001

53.450 kr

Diameter

36 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Opplev raffinert urban eleganse med TAG Heuer Carrera 36mm. Denne klokken har en subtil pudderrosa tallskive omgitt av en imponerende ring med glitrende diamanter (0,288 ct). Den 36 mm store klokken utstråler en unik visjon av klassisk eleganse, perfekt for en ambisiøs og målrettet livsstil.

Den spiralbørstede ferskenfargede tallskiven har en matchende gradientring og en påført rhodiumbelagt TAG Heuer-logo. Klokken utstråler luksus og chic stil. Den slanke designen gjør stålkassen på 36 mm mer ergonomisk enn noen gang. Det oppgraderte Calibre 7-urverket driver klokken med en imponerende gangreserve på 56 timer.

TAG Heuer Carrera kombinerer klokken med en ultrakomfortabel H-lenke i rustfritt stål. Denne elegante lenken gjør Carrera til den mest pålitelige følgesvennen for byboere med selvsikker stil.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:36 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Rosa
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Carrera
  • Vanntetthet:5 bar/50 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer Carrera – den tidløse kolleksjonen. I 1887 laget Edouard Heuer historie med sin rotormeksanisme. I 1963 oppkalte Jack Heuer Carrera-kolleksjonen etter ”Carrera Panamericana», et legendarisk billøp. Han så for seg en ikonisk design med en åpen og lettleselig tallskive, og støt- og vannsikker urkasse laget for høy ytelse. En mytisk serie var nå født

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.