Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

WBK1313.FC8260_1

TAG Heuer Carrera Lady Quartz

WBK1313.FC8260

28.550 kr

Diameter

36 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Om klokken

TAG Heuer Carrera 36mm Quartz kombinerer en grå solbørstet tallskive med en grå alligatorrem. Denne klokken utstråler elegant enkelhet og er inspirert av designerens kjærlighet til moderne kunst og arkitektur. Den rene og stilfulle utformingen gir klokken et tidløst uttrykk.

Den ikoniske luggdesignet til TAG Heuer Carrera er umiddelbart gjenkjennelig og helt unikt innen urmakerkunst. Det buede safirglasset har dobbel antirefleksbehandling, noe som eliminerer gjenskinn og sikrer optimal lesbarhet. Dette beskyttende glasset er hardere enn stål og gir en vannmotstand på opptil 100 meter.

Den grå alligatorremmen i skinn har en satin-effekt finish som tilfører en glitrende detalj til klokkens elegante utseende. TAG Heuer Carrera 36mm Quartz er det perfekte tilbehøret for den moderne kvinnen som verdsetter både stil og funksjonalitet.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:36 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Grå
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Carrera

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer Carrera – den tidløse kolleksjonen. I 1887 laget Edouard Heuer historie med sin rotormeksanisme. I 1963 oppkalte Jack Heuer Carrera-kolleksjonen etter ”Carrera Panamericana», et legendarisk billøp. Han så for seg en ikonisk design med en åpen og lettleselig tallskive, og støt- og vannsikker urkasse laget for høy ytelse. En mytisk serie var nå født

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.