Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

CAZ101AP.FT8056

TAG Heuer Formula 1 Chronograph

CAZ101AP.FT8056

23.100 kr

Diameter

43 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Om klokken

Nyhet 2024!

Føl adrenalinet med TAG Heuer Formula 1 43 mm Quartz Chronograph. Denne modellen skiller seg ut med sin livlige grønne tallskive og matchende gummirem, som gir et friskt pust til enhver stil.

Den robuste stålkassen og sorte PVD-belagte bezelen understreker klokkens sportslige karakter. Den tilbyr tre sub-dials for presis tidtaking og datovisning.

Klokken er vanntett opptil 200 meter, ideell for både hverdagsbruk og eventyr. Et uunnværlig valg for de som verdsetter fart og stil.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:43 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Grønn
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Formula 1
  • Vanntetthet:20 bar/200 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.