Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

CAZ101AC.BA0842_1

TAG Heuer Formula 1 Chronograph

CAZ101AC.BA0842

29.150 kr

Diameter

43 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Om klokken

TAG Heuer Formula 1 43mm Quartz Chronograph er elegant, rask og dristig. Dette motorsport-ikonet har en racinginspirert tallskive i karbonfibertekstur og en 60 sekunders/minutters skala. Den sentrale viserspissen i lysende gul gir en spennende kontrast. Klokken hjelper føreren med å holde hånden stødig på rattet.

Klokken har lett lesbare 1/10 sekund, minutt og time kronograf-tellere, samt en permanent sekundindikator. Den finbørstede stål-kassen på 43 mm har en fast tachymeter-bezel i sort keramikk. En dobbel sikkerhetslås i stål passer over jakkearmen.

Denne racerkjørens klokke har skrukrone og bunn i stål, og er vanntett ned til 200 meter. TAG Heuer Formula 1 43mm Quartz Chronograph er en ideell følgesvenn for den moderne mannen som ønsker både stil og funksjonalitet i sitt aktive liv.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
Kasse:
  • Diameter:43 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Gul
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Formula 1

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Tag Heuer

TAG Heuer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.