Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Bergen fikk en ny attraksjon i 2023

DSF6690

Oppdatert

29. januar 2024

Å ta opp konkurransen med Fløibanen, Akvariet eller Bryggen som byens mest populære severdigheter er ikke lett, men butikksjef Janicke Teigenes mener likevel at den nye butikken til Urmaker Bjerke burde
komme høyt opp på listen over det du burde oppleve i Bergen.

Omega_bergen

I tillegg til at merkene vi har hatt i butikken får en tydeligere eksponering kan Janicke også røpe at det også skjer litt med utvalget i butikken.

– Vi får et nytt merke i utvalget, Cartier kommer til Bergen! Det tror jeg vil slå godt an hos våre kunder. I tillegg vil du finne fantastiske klokker fra Rolex, Tudor, Omega, Breitling, TAG Heuer, IWC Schaffhausen og Longines, så det vil overraske meg om du ikke finner noe som frister, sier Janicke. Kundeopplevelsen er ikke noe Urmaker Bjerke tar lett på, og hver enest lille detalj er gjennomtenkt og skal gi en følelse av kvalitet og fagkunnskap.

– Hele butikken har fått nytt design som vi synes er utrolig fint. I underetasjen er det en egen serviceavdeling hvor kundene kan hente og levere klokker som skal på service eller reparasjon, og mens de er der kan de nå kikke inn på verkstedet som ligger bak en glassvegg. Vi vet jo at mange synes det er spennende å få et lite innblikk i urmakernes hverdag, så det tror vi også er en viktig del av helheten.

Tudor_bergen
SALGSDIREKTØR Aleksander Bjerke Opsahl røper at det ligger mye arbeid bak den nye butikken i Bergen, og at det også er lansering av et nytt interiørkonsept for Urmaker Bjerke. – Vi har en tanke om at selv om vi forhandler sterke internasjonale merkevarer har vi et ønske om at vår egen personlighet også skal komme frem. Designkonseptet i butikkene våre er over 10 år gammelt, og med den nye butikken ønsket vi å bruke muligheten til å fornye oss. Siden vi ønsker at våre kunder skal bruke en norsk forhandler var det viktig for oss at vi gjør det samme, og derfor er alt interiør designet og produsert av Henriksen Snekkeri. Vi er veldig fornøyde med valg av farger og materialer, og synes det er et uttrykk som kler oss veldig godt, sier Aleksander.

Bergen er i likhet med Oslo en by i utvikling, og valg av beliggenhet for ny butikk er ikke tilfeldig.
– Det viktigste var, som Janicke har vært inne på, behovet for større plass. Siden utvidelse av arealet i butikken på Torgallmenningen var umulig, måtte vi finne en ny lokasjon. Strandgaten var etter vår mening en perfekt beliggenhet, og vi opplever at vi har kommet til et nabolag som har en tydeligere profil. Strandgaten er verdt et besøk, og det er den nye butikken vår også, sier Aleksander og legger til at hvis det er ledige urmakere på markedet har de også i Bergen plass til å øke kapasiteten på verkstedet. For mange er det å kjøpe en klokke en prosess, og Janicke er opptatt av at det er helt i orden komme innom for å kikke og få gode råd, bruk gjerne litt tid før du bestemmer deg. Å prøve klokken på armen er alltid nyttig, og kanskje det finnes alternativer som du ikke har tenkt på selv.

Urmaker_bergen

– Kundene skal jo ikke bare komme innom for å kjøpe en klokke, de skal få en opplevelse som er unik. Det handler om hvordan vi som jobber i Urmaker Bjerke møter kundene, og det krever at vi har stor kunnskap om produktene og kan være en god samtalepartner også for de kundene som kan mye. Det er alltid hyggelig å få kunder inn i butikken, og alle er velkomne, uansett om de bare skal kikke litt eller er på jakt etter noe bestemt. Vi tar gjerne en kopp kaffe og en god klokkeprat uansett, og nå oppfordrer vi ikke bare alle bergensere, men også alle som tilfeldigvis er i byen til å komme innom for å se på klokker i de nye og fantastiske lokalene våre, sier Janicke med et stort og imøtekommende smil.

SoMe_Bjerkemagasin23