Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Fargeriket: Patek Philippe, Breitling og Cartier

36_Breitling-Top-Time-B01-Shelby-Cobra_AB01763A1C1A1_RGB

Oppdatert

29. januar 2024

Friske fargetrender

Nyheter 2023 - Hvordan Patek Philippe, Breitling, TAG Heuer og Cartier endrer spillereglene.

Patek1
Patek2
Patek3

Fargeriket innen klokkedesign har alltid vært sentralt. Tradisjonelt dominert av hvitt, sølv og svart, så vi blått som en trend før grønt gjorde sitt inntog. I 2023 ser vi en fargeeksplosjon med merker som Patek Philippe, Breitling, TAG Heuer, og Cartier som leder an, og introduserer alt fra jordfarger til pasteller og livlige regnbuens nyanser.

Patek Philippes Calatrava-kolleksjon har tradisjonelt vært kjent for sine elegante dressklokker. Men dette året tar Patek Philippe et skritt i en frisk og mer sporty retning. Trioen av modeller – 6007G-001, 6007G-010, og 6007G-011 – fremhever et moderne design med karbonfiber-mønster. Fargene gult, rødt og blått gir et hint til motorsportens dynamiske fargepalett.


Breitling og muskelbil-inspirasjon


TAG Heuer Carrera Date: En fargeglad hyllest

5_HERO_TRIO_16-9

TAG Heuer, en pioner innen motorsport-tilknyttede klokker, introduserer den nye Carrera Date. Denne modellen bygger på en dyptgående TAG Heuer-arv som strekker seg 60 år tilbake i tid. Med en størrelse på 36 mm, representerer den en moderne fortolkning av TAG Heuer’s ikoniske racing-kronograf fra 1963. Fans av merket vil sette pris på de varierte fargevalgene – fra grønn, sølv, og blå til en uventet rosa variant.


H. Moser & Cie: Artic Blue fumé

1
Friske farger er også et gjennomgangstema hos H. Moser & Cie. Den familieeide klokkeprodusenten ersærskilt kjent for sine tallskiver i fumé – en særegen finish som blir mørkere mot kantene. I år slapp merket den nye Pioneer Centre Seconds i 40 mm størrelse, med en spektakulær skive utført i Artic Blue fumé.

Cartiers ikoniske design får en fargerik vri

PUWA11120-W&W23-TANK-1080x1080-WGTA0190-&-WGTA0191

Tross en mer klassisk stil er farger ikke et ukjent tema hos Cartier – snarere tvert imot. Det rektangulære ikonet Tank Louis Cartier har fått en fargerik fornyelse, med kombinasjoner av kasse i 18 karat gult gull og halvmatt grønn eller burgunderrød skive

SoMe_Bjerkemagasin23