Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Nyheter fra H. Moser & Cie og Blancpain

Forside_MOSER

Oppdatert

15. mai 2024


På sin typiske, minimalistiske måte har H. Moser & Cie fjernet unødvendig materiale fra sitt flygende tourbillon-urverk for å skape en enestående visuell og mekanisk opplevelse. Inne i den 40mm store Streamliner-kassen i stål med integrert lenke finner vi Streamliner Tourbillon Skeleton, et resultat av kreativitet og ferdighet.

1-1

Urverket HMC 814 er et automatisk, tredimensjonalt kaliber, designet med åpne broer som tillater lys å strømme igjennom hele klokken og fremheve den flygende tourbillonen. Oppfunnet for å motvirke effektene av tyngdekraften på klokkens nøyaktighet, er tourbillon en komplikajson hvor reguleringsorganet konstant roterer rundt en sentralakse for å eliminere posisjonsfeil.

H. Moser & Cie Pioneer får en elektrifiserende makeover med Pioneer Centre Seconds Concept Citrus Green, den aller første Pioneer-modellen som har en Concept-tallskive uten indekser eller logo. En helt ny Citrus Green fumé-farge med varme lime-toner gir H. Moser & Cie. Pioneer et dristig utseende som definitivt vil vekke oppmerksomhet.

2

Moser sitt HMC 201 urverk legger vekt på det grunnleggende – timer, minutter og sekunder. Med et integrert automatisk opptrekksystem, konverterer HMC 201 håndleddets bevegelser til energi.

Den sentrerte sekundviseren viser tid i sin reneste form. Slående minimalistisk sveiper sekundviseren over tallskiven, diskret med komplisert.

H. Moser & Cie Pioneer Centre Seconds kommer nå med en kassestørrelse på 40mm sammen med returen av den elskede Cosmic Green fumé-tallskiven. Den nye modellen beholder det samme robuste uttrykket som sin større motpart, men har mer kompakte proporsjoner, samt H. Moser & Cie sitt automatiske urverk med mørkere toner og en mer åpen arkitektur.

1-1.1

HMC 201 er et urverk som legger vekt på det grunnleggende – timer, minutter og sekunder. Med et integrert automatisk opptrekksystem, konverterer HMC 201 håndleddets bevegelser til energi.

Super-LumiNova bringer lys til mørket, og er et pigment brukt på ulike elementer som visere og indekser. Etter å ha blitt ladet av sollys, sender det ut et lys som gjør det mulig å lese tiden selv når det er stummende mørkt.

Blancpain imponerte i fjor med flere nye Fifty Fathoms utgivelser for å markere modellens 70-årsjubileum. Spesielt utmerket den nye 42mm "Act I"-modellen i rustfritt stål seg, som signaliserte en trend mot mindre størrelser for merket. I år introduserer Blancpain sin Fifty Fathoms i 42mm i både titan og 18k roségull, med valg mellom blå eller sort tallskive og ulike remmer.

HD_5010_12B30_B64A_PR_3_CMJN

Den nyeste ref. 5010 beholder det klassiske Fifty Fathoms-designet med arabiske tall og en sunburst-tallskive. Modellen har en dykkerbezel i safir med 120 klikk som matcher tallskivefargen, og et flatt design som gir et renere utseende sammenlignet med eldre modeller. Gjennom en gjennomsiktig bakside kan man beundre kaliber 1315, som tilbyr 120 timers gangreserve og er magnetisk motstandsdyktig. De nye modellene er ikke limiterte utgaver, og gir en moderne, men tidløs tilnærming til Blancpains klassiske dykkerur, men tilgjengelig i en mer praktisk størrelse.