Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Sommerklokker

DSCF4128-Edit-1-1

Oppdatert

23. mai 2024

Sommeren bringer med seg lange, solrike dager og uforglemmelige eventyr under åpen himmel – fra glitrende havutsikt til magiske kvelder under stjernehimmelen. For den eventyrlystne finnes det ingen bedre følgesvenn enn en pålitelig og stilig sommerklokke. Den perfekte sommerklokken er ikke bare en tidtaker, men en forlengelse av din personlige stil og en robust partner som takler sommeren utfordringer med letthet.

Hva kjennetegner den perfekte sommerklokke?

Funksjonalitet møter stil

Den ideelle sommerklokken kombinerer funksjonalitet med estetikk. Den skal enkelt kunne tilpasse seg både avslappende dager på stranden og elegante kveldsarrangementer. Dykkerklokker, kjent for sin robusthet og eksepsjonelle vannmotstand, er blant de mest populære valgene. Imidlertid bør en sommerklokke også ha et friskt og tiltalende utseende med lyse farger og lette materialer som titan og rustfritt stål, som sikrer både komfort og stil.

Materialvalg for sommeren

Valget av materialer er kritisk for en sommerklokke. Titan er foretrukket for de som ønsker en lett, men robust klokke, mens rustfritt stål gir en mer tradisjonell glans. Gummiremmer er også et populært valg for sommerbruk takket være deres vannresistens og behagelige passform i varmt vær.

Utvalgte sommerklokker

TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Date 34mm (ref. WBP1315.BA0005)

Denne klokken fra TAG Heuer er en hyllest til vannsport og avslappende stranddager. Den har en vannmotstand på opptil 200 meter, noe som gjør den til en pålitelig partner for både dykking og svømming. Den polarblå tallskiven ser ikke bare ser kald og innbydende ut, men legger også til en touch av eleganse, som gjør klokken velegnet for både dag- og kveldsbruk. Det robuste ytre kombinert med et sofistikert interiør gjør Aquaracer Professional 200 Date til en ideell klokke for sommerens eventyr.

DSCF4410-Edit-1-1

TAG Heuer Carrera Date 36mm (ref. WBN2313.BA0001)

TAG Heuer Carrera Date fanger øyet med sin livlige rosa tallskive, et uttrykk for individualitet og stil. Denne klokken blander klassisk eleganse med moderne finesse, og er like mye et kunstverk som en tidsmåler. Med sitt sofistikerte design er den perfekt for de avslappende stundene på en kafé eller under en kveld på byen. Den er spesielt designet for å fremheve personlig stil og tilføre en splash av farge til sommergarderoben.

TAG Heuer Carrera Chronograph Skipper 39mm (ref. CBS2213.FN6002)

Denne modell er skreddersydd for seilere og regatta-entusiaster. Med avanserte kronograf-funksjoner og et sporty, men likevel sofistikert design, er Carrera Chronograph Skipper den perfekte følgesvennen for alle former for maritime eventyr. Klokken kombinerer teknisk presisjon med et robust ytre, ideelt for å takle utfordringer både på og utenfor vannet.

Breitling SuperOcean 36 (ref. A17377211C1A1)

Breitling SuperOcean 36 er designet for de som søker eventyr uten å ofre stil. Med utmerket vannmotstand og et tidløst design som balanserer mellom det klassiske og det moderne, er denne klokken en trofast følgesvenn for dykkere og strandentusiaster. Den er robust nok til å håndtere det røffe sjølivet, samtidig som den har en eleganse som passer perfekt til et kveldsarrangement ved strandkanten.

Breitling Top Time B01 Ford Mustang 41 (ref. B01762A1L1X1) & Breitling Top Time B01 Triumph (ref. AB01764A1C1X1)

Inspirert av den ikoniske Ford Mustang, bringer Top Time B01 Ford Mustang 41 et element av klassisk amerikansk bilkultur til klokkeverdenen. Med sitt distinkte design og avanserte funksjoner er ikke modellen bare en klokke, men også et samleobjekt. Top Time B01 Triumph er et samarbeid med motorsykkelmerket Triumph og et av høydepunktene er den lekre isblå skiven. Designet har et Triumph-emblem klokken 6, en tachymeterskala for måling av hastighet og gir følelsen av et vintage dashbordinstrument.

Top Time er perfekt for bil- og motorsykkelentusiaster og gir en unik blanding av nostalgi og moderne urmakeri til sommerens roadtrips.

DSCF4670-Edit-1-1

Breitling SuperOcean Heritage 57 (ref. A10340161C1X1)

Dette er en klokke som kombinerer det beste fra fortiden og nåtiden. SuperOcean Heritage 57 er inspirert av 1950-tallets dykkerklokker og har et vintage-inspirert design oppdatert med moderne teknologi. Den er både et praktisk verktøy for dykkere og en stilfull tilføyelse til enhver klokkesamling, ideell for de som verdsetter historie og kvalitet.

Panerai Luminor Due Luna Rossa (ref. PAM01381)

Panerai Luminor Due Luna Rossa kombinerer stil og funksjonalitet for den moderne mannen. Denne klokken har et automatisk urverk for presis tidtaking, en 42mm urkasse og et slitesterkt safirglass. Kassen i i polert stål står fint til den hvite, matte tallskiven og gir et tidløst utseende. Modellen leveres på en behagelig hybridrem som kombinerer gummi og tekstil.

DSCF4535-Edit-1-1

Panerai Luminor Marina Carbotech 44 (ref. PAM02661) & Panerai Submersible QuarantaQuattro Carbotech Abisso (ref. PAM01232)

Panerai sitt materiale Carbotech representerer det ypperste innen lettvektsdesign og holdbarhet. Med sin banebrytende konstruksjon er ikke klokkene bare lette, men også ekstremt motstandsdyktig mot slitasje. Den teknologisk avanserte tallskiven og datovisningen til Luminor Marina gir funksjonalitet og stil, perfekt for utforskende ånder som trenger pålitelig utstyr i utfordrende miljøer. Submersible QuarantaQuattro er et ekte dykkerur med sine 300 meter vanntetthet. Modellen leveres på en sommerlig blå gummirem som matcher skiven perfekt.