Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Tudor Pro Cycling Team

TUDOR-ProCycling-Team_15_forside

Oppdatert

08. april 2024

Sammen med den tidligere, sveitsiske, proffsyklisten Fabian Cancellara har Tudor startet sitt egne profesjonelle sykkellag: Tudor Pro Cycling Team.

TUDOR ProCycling Team_12
Tudor sitt slagord er "Born To Dare", og det er et utsagn de virkelig følger opp. Slagordet følger visjonen til grunnleggeren Hans Wilsdorf, og hvordan denne visjonen ble til. Gjennom å tørre. Tudor Pro Cycling Team vil følge denne symbolikken, gjennom å kombinere en kompromissløs holdning med historie og innovasjon, sammen med Cancellara sin kunnskap og erfaring. Kjernen i visjonen til laget, er en menneske-sentrisk tilnærming til sykling, som er en idrett kjent for sine fysiske og psykiske utfordringer.

Tudor og Cancellara ser for seg et lag motivert for å utfordre seg selv til det ytterste og å bli bedre for hver dag, gjennom å møte sine frykter og tørre å sprenge grenser. Ytelse er den ultimate måleenheten for suksess, men hvordan man kommer seg til målstreken har like mye å si som når du kommer dit. Under Cancellara sin hjelp, vil Tudor Pro Cycling Team utvikle en stall med dyktige syklister som lever for Tudor sine idealer, delte verdier, lagmoral og gå langt forbi det nåværende felte av kjente konkurrenter.

TUDOR ProCycling Team_18

De minimalistiske, sorte draktene til Tudor Pro Cycling Team vil være prydet med et enkelt rødt Tudor skjold på baksiden og fremsiden. Fokus vil dermed bli på atletene, deres jakt på suksess og veien som ligger foran dem. Utstyrsleverandørene til laget vil være basert på ekspertisen til sveitsiske sykkelbedrifter, inkludert hovedpartneren BMC Premium Bikes. Det kommer ikke til å være noen misforståelser over hvem dette laget er, og hvem de sykler for.

TUDOR ProCycling Team_22

Laget vil delta i 2023 utgaven av UCI ProTeam sesongen med målet om å kvalifisere seg for verdens mest kjente og prestisjefulle løp til sesongen etter. Tudor Pro Cycling Team vil også fokusere på en utviklingskultur for å skape neste generasjon av syklister.

SoMe_Bjerkemagasin23