Breguet Type XX er en kolleksjon ikoniske pilotklokker som er kjent for sitt elegante design og presise funksjoner. Disse klokkene er inspirert av Breguets historie innen luftfart og deres tette bånd med det franske forsvaret. 

Den første Breguet Type XX-modellen ble introdusert på 1950-tallet og ble raskt en favoritt blant piloter og flyentusiaster. Denne klokken var utstyrt med en rekke funksjoner som var essensielle for luftfartsnavigasjon på den tiden, inkludert en kronograf for nøyaktig tidtaking og en tachymeter-skala for å beregne hastighet. 

Breguet Type XX er ikke bare et symbol på avansert urmakerkunst, men også et uttrykk for Breguet sin rike historie som en pioner innen flyindustrien. Disse klokkene har blitt et populært valg blant klokkeentusiaster som setter pris på den perfekte balansen mellom stil, funksjonalitet og pålitelighet. 

Type XX Flyback Chronograph, ref. G2057ST923WU 

Med en kasse på 42 mm og en flyback-kronograffunksjon, er denne klokken en ekte juvel for flyentusiaster. Det selvopptrukne urverket sikrer presisjon og pålitelighet, mens datovisningen og den lille sekundviseren holder deg oppdatert hele tiden. 

Modellens 30-minutters teller og toveis, dreibare bezel gir deg ekstra funksjonalitet og kontroll, og med selvlysende visere og indekser kan du enkelt lese av tiden i enhver situasjon. Baklokket i safirglass gir deg et glimt av klokkens imponerende urverk. 

Klokken er ikke kun imponerende på innsiden, den er også utformet med fokus på stil og komfort. Med en vanntetthet på 10 bar (100m) kan du trygt utforske verden både på land og under vann. Og med to utskiftbare remmer – én i luksuriøst kalveskinn og en sporty NATO-rem – kan du enkelt tilpasse klokken etter anledning og humør. 

Det innovative byttesystemet gjør det enkelt for deg å skifte mellom remmene, og du kan matche klokken din til ethvert antrekk eller eventyr. Breguet Type XX er den ultimate klokken for de som ønsker både stil og funksjonalitet. 

Type XX Flyback Chronograph, ref. G2067ST923WU 

Denne imponerende stålmodellen, med en 42 mm stor kasse, tar deg med på en reise gjennom tid og stil. 

Med sin type XX flyback-kronograf kombinerer denne klokken nøyaktighet og funksjonalitet på enestående vis. Det selvopptrukne urverket sikrer presisjon og funksjonalitet, mens datovisningen og sekundviseren holder deg oppdatert til ethvert øyeblikk. Og med 15-minutters og 12-timers tellere har du full kontroll over tiden uansett oppgave. 

Bezelen, som kan roteres i begge retninger og er gradert, legger til ekstra allsidighet og stil. Med selvlysende visere og indekser kan du enkelt avlese tiden under alle forhold. Og med et baklokk laget av safirglass får du et glimt av det imponerende indre urverket. 

Ikke bare imponerer denne klokken med sine funksjoner og design, den er også konstruert for å tåle utfordringene i hverdagen. Vanntettheten på 10 bar (100m) tilbyr allsidige muligheter. Og med to utskiftbare remmer – én i luksuriøst kalveskinn og en sporty NATO-rem – kan du tilpasse klokken etter din personlige stil og preferanser. 

Det praktiske systemet for hurtigbytte gjør det enkelt for deg å skifte mellom remmene, slik at du kan tilpasse klokken til enhver anledning. Breguet Type XX pilotklokke er den ultimate kombinasjonen av historie, stil og funksjonalitet. 

Oppdag Breguet i vår butikk i Nedre Slottsgate 11, Oslo.

I det nyeste Bjerke Magasinet får vi et innblikk i Dennis Hauger sin tilværelse som en av verdens mest spennende talenter innad Formel 1 & 2 sirkuset. Grønne klokker er noe som er meget i vinden, enten om det gjelder selve produksjonen eller designet. Interessen rundt Vintage klokker har virkelig tatt Norge med storm. Hva bærer de mest Kjente menneskene i verden? Urmaker Thomas Bjørnstad geleider oss igjennom Lommeurene sin fantastiske verden. Les Bjerke Magasinet nå!