Breitlings allsidige Chronomat-serie er klokker for enhver situasjon, enten om det er hjemme, på den røde løper eller på stranden.

BREITLING CHRONOMAT 32 & 36

Nå lanserer Breitling nye Chronomat 32 og 36. Chronomat ble introdusert i 1984 og feiret originalt Breitlings hundreårsjubileum med å re-introdusere den mekaniske kronografen. Nesten førti år senere er Chronomat satt til å appellere til menn og kvinner med formål, handling og stil. Nå tilgjengelig i flere størrelser og material-kombinasjoner.

De to nye størrelsene er 32 og 36 mm. Modellene slippes i stål, kombinasjon av stål og rødt gull og hellgull varianter i rødt gull. Ønsker man litt ekstra «glamour» er flere av modellene tilgjengelig med diamantbesatte bezelringer.

Med dette lanserer Breitling også sitt eget Breitling Spotlight Squad bestående av kjente personer som Charlize Theron, Misty Copeland og Yao Chen, som alle vil være med på å fronte den nye kolleksjonen.

CHRONOMAT AUTOMATIC 36

Den nye modellen til Breitling i stål kommer i totalt seks forskjellige kombinasjoner i størrelsen i 36 mm. Tallskivefargene man kan velge mellom her blå, sølvfarget eller en sprek farge.

Skulle man ønske modellen med innslag av gull finnes det tre forskjellige varianter i kombinasjonen gull og stål og en modell i hellgull.

De lekre klokkene drives av det automatiske urverket «Breitling Caliber 10».

CHRONOMAT 32

Breitling sine nye tilskudd til Chronomat-familien er også tilgjengelig i størrelsen 32 mm. Versjonene i stål kommer i fire forskjellige størrelser. Tallskivefargene man kan velge mellom her er blå eller sølvfarget. Skulle man ønske denne modellen i gull er det tre varianter man kan velge mellom. Du har to versjoner i kombinasjonen gull/stål og en variant i hellgull.

Ønsker du mer informasjon om disse modellene? Ta gjerne kontakt med oss ved å trykke her. 

Resten av Breitling sin kolleksjon finner du ved å trykke her.