Breitling lanserer en helt ny serie med deres anerkjente SuperQuartz™-urverk.

De siste årene har Breitling virkelig revitalisert seg selv igjennom å forandre, fjerne og tilføye nye kolleksjoner under ledelse av deres direktør Georges Kern. I år er ikke noe unntak og Breitling lanserer en helt ny serie under navnet: Breitling Professional Endurance Pro.

Professional – Endurance Pro kolleksjonen er en fargerik og røff serie som skal passe for den aktive som trenger en ekstra funksjonell, men robust klokke.

Breitling tok et viktig skritt i 1999 ved å bytte til en 100% kronometer-sertifisert basert produksjon av sine klokker. COSC er en referanse for presisjon og pålitelighet via at det gjøres en rekke tester for å kartlegge akkurat dette. To år senere introduserte Breitling sin SuperQuartz-teknologi for alle kvartsverkene. Disse bevegelsene er ca. ti ganger mer presise enn en standard kvartsurverk som allerede er ekstremt presise.

Den 44 mm store kassen er i Breitling sitt eget materiale kalt Breitlight®. Materialet er et registrert varemerke for Breitling, og er ifølge den anerkjente produsenten 3,3 ganger lettere enn titan og 5,8 ganger lettere enn stål, men skal likevel være betydelig hardere. Selskapet sier også at Breitlight har en “eksepsjonell motstand mot riper, trekkraft og korrosjon; anti-magnetiske, anti-allergifremkallende egenskaper; så vel som et varmere ‘touch’ enn metall. Utsende har en litt flekkete fremtoning som fremhever originaliteten til materialet.

TEKNISK INFORMASJON

KOLLEKSJON: Professional

URVERK: B82 SuperQuartz (batteridrevet), garanti for batteriets levetid er 2 år.

FUNKSJONER: Timer, minutter, små sekunder, dato, roterende bezel, pulsometer og kronograf.

KASSE: 44mm, Breitlight. 

SKIVE: Sort med farget pulsometer-innering. 

VANNTETTHET: 10 bar (~ 100 meter).

REM: Gummirem, farge etter hvilken variant man velger.

Breitling Endurance Pro (fem forskjellige fargekombinasjoner)