Breitling har lansert flere nyheter som virkelig tydeliggjør merkets retro-moderne filosofi.

Grunnet den spesielle verdenssituasjonen rundt COVID-19 valgte Breitling å lansere flere av sine nyheter via en «Global Summit Webcast» nå i april. Det ble lansert flere spennende nyheter innad i allerede eksisterende kolleksjoner som Chronomat, Navitimer og SuperOcean Heritage. Modellene fletter sammen det gamle med det nye, og er skapt for både kvinner og menn med en variert livsstil.

Breitling Chronomat Collection

Breitling Navitimer 35 Collection

Breitling SuperOcean Heritage ’57 Capsule Collection

CHRONOMAT

Chronomat etablerer seg som en klokke for alle situasjoner, enten om det er til det hverdagslige, eller om det er til galla. Modellen ble introdusert i 1984 for å feire Breitling sin unike stil og tilbakekomsten av mekaniske klokker. Nå, nesten 40 år senere, er Chronomat-serien laget for både menn og damer med en variert hverdag.

Den iøynefallende og retro-inspirerte «Rouleaux» lenken har blitt re-introdusert på de nye Chronomat-klokkene og er en unik lenke som på en perfekt måte tydeliggjør Breitling sin retro-moderne stil.

Modellene lanseres i 42 mm og kommer i flere forskjellige materialer og sammensetninger.

Breitling sin Chronomat-kolleksjon

NAVITIMER 35

Breitling er stolt av å presentere den elegante Navitimer 35 Automatic. Modellen er designet for kvinner med stil, action og formål. Navitimer Automatic 35 reflekterer mer enn 65 års historie, og har en utpreget sofistikert personlighet inspirert av noen av de mest imponerende Breitling modellene fra 1950-tallet.

Breitling Navitimer Automatic 35 er en klokke som oser eleganse og er det perfekte tilbehøret for enhver anledning, enten det er et møte i styrerommet eller en helgetur til storbyen.

Med et utvalg av fargerike urskiver, en perlemorskive med diamanter, og remmer i alligatorskinn, er disse fantastiske nye modellene designet for den verdensvante, stilige kvinnen som alltid er på farten.

SUPEROCEAN HERITAGE ’57 CAPSULE COLLECTION

TILBAKE TIL SJØEN

Breitling presenter stolt deres nye SuperOcean Heritage ’57 Capsule Collection, hvor klokkene henter sin designinspirasjon fra merkets originale SuperOcean fra 1957. Denne kolleksjon blir produsert i en begrenset periode og følgelig i et begrenset volum, men klokkene er ikke nummerert.

SuperOcean Heritage ’57 Capsule Collection er tilgjengelig med to valgmuligheter. Den ene har en klassisk svart urskive og er presentert på en svart vintage-inspirert lærreim med en belte- eller sammenleggbar spenne, mens den andre har en blå urskive og er utstyrt med en brun vintageinspirert lærreim. Begge er selvfølgelig også tilgjengelig med Breitlings integrerte «Ocean-Classic» stållenke med en sommerfugl lås. Det er også en «two-tone» versjon med en toveis-roterende bezel i 18 karat rødt gull med en svart keramisk ring.

LIMITERT VERSJON

Breitling lanserte også to versjoner som er limitert til 250 klokker hver. Breitling- CEO Georges Kern kommenterer: “Vi designet SuperOcean Heritage ’57 Limited Edition som en klokke for folk som vil ha noe utenom det vanlige – for folk som ønsker både en flott klokke og en liten festival med farger på håndleddene.”

SuperOcean Heritage ’57 Limited Edition oppnår definitivt dette målet – klokken handler om farger. Den har en 42 mm rustfritt stålkasse og toveis roterende bezel med en ultrahard svart keramisk bezelring og en svart skive. Men de virkelige høydepunktene er fargene som markerer timene 12, 3, 6 og 9 på klokken. Timemarkørene og time- og minuttshendene er belagt med Super-LumiNova® i en regnbue av gul, grønn, blå, indigo, fiolett, rød og oransje. Modellen får du enten på stållenke eller svart kalveskinnsrem.