Over 130 år med håndverk og italiensk eleganse gir Bvlgari unike forutsetninger for klokkeproduksjon.  Forankret i italienske verdier og sveitsisk ekspertise, utfordrer Bvlgari med både dristighet og raffinement.

Bak navnet «Octo Finissimo» skjules noen av klokkeverdenens heftigste skapninger. Bvlgari Octo Finissmo Tourbillon (2014), Minute Repeater (2016), Automatic (2017) og Bvlgari Automatic Tourbillon (2018), har alle satt verdensrekord i å være de tynneste mekaniske klokkene i sine respektive kategorier. Bvlgari hviler ikke på laurbærene av den grunn, men har fortsatt å utfordre status quo med innovativ klokkekunst.

 

Da Bvlgari presenterte Octo Finissimo Chronograph GMT under klokkemessen Baselworld i mars, kunne merket smykke seg med nok en sensasjonell bragd innen moderne klokke produksjon. Med en tykkelse på oppsiktsvekkende 6,90 mm, er det snakk om verdens tynneste mekaniske kronograf. Ur verket er dessuten utstyrt med automatisk opptrekk og GMT som ytterligere en komplikasjon. Eksteriøret i tråd med Bvlgaris stilsikre designspråk, med en kasse og lenke utført i sandblåst titan.

Kronografen fikk selskap av den enda slankere Bvlagri Octo Finissimo Automatic, i en helt ny utførelse. Fra før har modellen kommet i gull, titan og stål, men er nå for første gang tilgjengelig i svart keramisk drakt. Det ripesikre materialet er sandblåst, og gir modellen et eksepsjonelt elegant og nedtonet uttrykk. Bvlgari Octo Finissimo Automatic er en klokke som vekker oppsikt – men bare blant «de som vet».

 

Bvlgari Serpenti Seduttori viser en like dristig, men en mer feminin side av Bvlgari. Dame modellen er en nytolkning av Serpenti – kult-klokken med røtter tilbake til Bvlgaris slange-inspirerte armbånd på 40-tallet, og som debuterte i klokke-versjon på 60-tallet. Nye Bvlgari Serpenti Seduttori oser av sensualitet og tiltrekningskraft, med et design som nå er slankere enn noensinne. Inspirasjonen bak den fleksible lenken er de opprinnelige Serpenti-klokkene, og modellen kommer både i edelt metall og stål. Bvlgari har lange tradisjoner med juveler, og Bvlgari Serpenti Seduttori finnes naturligvis også i utgaver utsmykket med diamanter.