Søndag 13. november er det farsdag. For mange er dette en flott anledning til å feire noen som betyr mye for en. Noen vil kanskje gjøre ekstra stas på sin kjære eller kanskje du vil kjøpe en gave til deg selv?

I våre butikker og nettbutikk har vi en rekke modeller som gjør seg godt til farsdagen. Under finner du en liten inspirasjonsguide til det som kan bli en gave til deg selv eller noen du er glad i.

Longines Spirit Zulu Time

Dette er en ekte pilotklokke, laget for å hedre de legendariske pionerene som som har inspirert merket i en årrekke. Denne 42 mm store modellen kommer med en elegant, grønn bezel og en sort skive. Bruken av grønn på klokker er virkelig i vinden om dagen, og dette er en sikker vinner. GMT-funksjonen gjør at du kan ha kontroll på tiden i hele tre tidssoner samtidig. Modellen er vanntett til 100m og både kassen og lenken er produsert i stål.

TAG Heuer Aquaracer

Nyheten fra 2021 er en utvikling av det klassiske dykkeruret fra TAG Heuer. Denne sporty modellen kommer med en nydelig blå skive og bezel, som gjør seg godt til både sommeren og vinteren. Den 43 mm store modellen er produsert for å tåle alle forhold – hver dag. Dette er med andre ord den perfekte hverdagsklokken. Noen av de viktigste forbedringene på denne modellen er den slankede kassen og lenken som blir slankere ned mot låsen. Dette sikrer perfekt komfort for daglig bruk.

Cartier Santos Automatic

Dette er et ikon som aldri slutter å levere. Modellen har beholdt de karakteristiske trekkene fra santos-kolleksjonen, men skiller seg ut fra mengden med sin fantastiske blå, sunray-skive. Modellen er produsert i stål, og kommer med en matchende lenke, samt en ekstra kalveskinnsrem som du enkelt bytter selv via «SmartLink» systemet til Cartier. Den 39.8 mm store klokken drives av det automatiske urverket 1847 MC og har datovisning klokken 6.

IWC Schaffhausen Pilot’s Watch Spitfire

Pilot´s watch serien fra IWC har gjort stor suksess i mange år. I denne modellen får man alle komplikasjonene man trenger, uten at det ødelegger symmetrien og uttrykket til klokken. Den 41mm store kassen er produsert i stål, og modellen kommer på en elegant, brun skinnrem. På den sorte tallskiven finner man dag- og datovisning klokken 3 samt en kronograffunksjon. Alt dette drives av calibre 69000 som er et robust urverk med en gangreserve på ca. 46 timer.

Jaeger-LeCoultre Polaris Automatic

Jaeger-LeCoultre er kjent for å produsere fantastiske klokker med eksepsjonelle urverk. Polaris er en elegant og klassisk klokke, som huser deres egne automatiske urverk, Calibre 898E/1 som består av 195 deler og har en gangreserve på ca. 40 timer. Stål-modellen på 41mm har en sort tallskive med hvite selvlysende tall og timemarkører for optimal lesbarhet i mørket.

I det nyeste Bjerke Magasinet får vi et innblikk i Dennis Hauger sin tilværelse som en av verdens mest spennende talenter innad Formel 1 & 2 sirkuset. Grønne klokker er noe som er meget i vinden, enten om det gjelder selve produksjonen eller designet. Interessen rundt Vintage klokker har virkelig tatt Norge med storm. Hva bærer de mest Kjente menneskene i verden? Urmaker Thomas Bjørnstad geleider oss igjennom Lommeurene sin fantastiske verden. Les Bjerke Magasinet nå!