Kalenderes viser desember og 2. søndag i advent er allerede her. Med andre ord betyr det at julen nærmer seg med stormskritt. Enten du er på utkikk etter en gave til deg selv, eller noen du er glad i, har vi samlet en liten kolleksjon klokker som kan stå øverst på noens ønskeliste i år. Her skal det være noe for enhver smak, enten du liker det elegant og stilrent, eller eksentrisk og fargerikt.

Gavekort

Til personen som «har alt» eller som er på utkikk etter en spesiell klokke, er et gavekort fra Urmaker Bjerke perfekt. På den måten kan du hjelpe personen med å komme nærmere sin klokkedrøm. Våre gavekort kan brukes i alle avdelinger, både i fysisk butikk, nettbutikk og hos Bjerke Vintage & Pre-Owned. Har vi ikke din ønskede sum som valg, ta gjerne kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no, så hjelper vi deg.

Tudor Black Bay Fifty-Eight

Flere og flere bruker fritiden sin til aktiviteter og idrett. Mange er på utkikk etter en klokke som kan være med på det meste, men likevel passer til hverdagslige aktiviteter og som fint kan bæres på kontoret. En favoritt blant mange de seneste årene er Tudor Black Bay Fifty-Eight. Den blå varianten vi har plukket ut her gir et mykt, men samtidig sportslig preg.  

Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Moon

For den stilsikre, som kanskje legger litt ekstra flid i å se elegant ut i hverdagen, eller for å heve finstasen et hakk til, er denne modeller fra Jaeger-LeCoultre en sikker vinner. Den er subtil og ren, samtidig som månefasen er med på å gi skiven det lille ekstra. Dette er en klokke som gjør seg perfekt til skjorten, men også til mer hverdagslig bekledning.

Cartier Ballon Bleu de Cartier

For den stilrene og elegante trenger man en klassisk klokke med et selvstendig inntrykk. Et av våre merker som produserer en rekke slike modeller er Cartier. Den anerkjente urprodusenten er mer populær enn noen gang og Cartier er å finne på håndleddene til flere store personligheter. Et av merkets mest ikoniske design er Ballon Bleu, en serie som kan gå noe under radaren. En klassisk Ballon Bleu de Cartier vil være den perfekte gaven til kvinnen i huset 

H. Moser & Cie Endeavour Flying Hours

En stil som begynner å bli mer og mer populær er å matche det klassiske med sterke farger i kontrast. En klokke som matcher det eksentriske, men i kombinasjon med noe som er unikt og stilrent er H. Moser & Cie. sin Endeavour Flying Hours. Den er noe helt annerledes, som virkelig får hoder til å snu seg eller åpner opp for et spørsmål eller to om hva du bærer på håndleddet. 

OMEGA Racend Timer

Vintage og brukte gjenstander er i vinden som aldri før. Er man på jakt etter noe som ikke alle andre har, har vår avdeling Bjerke Vintage & Pre-Owned klokkene for deg. Denne modellen fra OMEGA er utgått, og produseres dermed ikke lenger. Klokken ble kun produsert i 1949 eksemplarer, som en del av Omegas’ museumskolleksjon. Her kombinerer Omega sin rike historie, med det siste teknologien har å by på. Utformingen er tradisjonstro i stilen, skapt etter datidens stoppeklokker. Kassen i gult gull rammer inn sølvskiven med kronograf og tachymeter og gir det røde pulsometeret et ekstra løft

Er du på utkikk etter andre modeller, finner du en rekke spennende klokker i vår nettbutikk!

I det nyeste Bjerke Magasinet får vi et innblikk i Dennis Hauger sin tilværelse som en av verdens mest spennende talenter innad Formel 1 & 2 sirkuset. Grønne klokker er noe som er meget i vinden, enten om det gjelder selve produksjonen eller designet. Interessen rundt Vintage klokker har virkelig tatt Norge med storm. Hva bærer de mest Kjente menneskene i verden? Urmaker Thomas Bjørnstad geleider oss igjennom Lommeurene sin fantastiske verden. Les Bjerke Magasinet nå!