Etter en hektisk ferie er endelig Klokkepodden tilbake med sesong 5! Fredag 25.02.22 var Jim og Joakim tilbake i studioet for nok en sesong med mye spennende klokkeprat. Nå som samfunnet er åpnet og man lever tilnærmet som normalt, er også muligheten til å få spennende gjester på besøk i studioet tilbake.
Første episode av sesong 5 kan du høre HER!

En spennende nyhet for årets sesong er spalten «en uke på armen». Her vil Jim få prøve en klokke i en uke av gangen, for så å gi en tilbakemelding under neste episode. Her vil han legge frem både sin subjektive og objektive mening om klokken. Vi håper at dere lyttere kommer med forslag og ønsker om merker og modeller som Jim kan teste ut.

Dere som er trofaste lyttere av Klokkepodden, vil kjenne igjen spalter som «watchspotting» der programlederne velger ut hver sin klokke de har ¨spottet¨ på armen til en kjent person og «ukens wristcheck» hvor Jim og Joakim går igjennom hva de har på armen, samt en klokke som en av våre lyttere har sendt inn. Vi kan også love flere «merkespeisaler», hvor vi gjør et dypdykk ned i et merke. I disse episodene går vi igjennom historien til merket, de mest kjente modellene og personene bak merket. Disse episodene er ofte svært lærerike for både godt erfarne klokkeentusiaster og de som nettopp har dyppet foten ut i klokkeuniverset.

Det er ventet flere spennende lanseringer fra velkjente merker i tiden fremover, og vi kommer til å gjøre et dypdykk ned i nyhetene sammen med lytterne. Her får du selvfølgelig et innblikk i hvilke modeller som er nye, spesielle lanseringer og hva vi tror kommer til å slå godt an i markedet fremover. Vi regner med du er like spent på lanseringene som det vi er!

Vi kommer også i årets sesong til å ha spesialepisoder, hvor vi tar for oss et spesielt tema. Hvilke temaer vi prater om finner du ut av i løpet av sesongen, men vi kan garantere spennende innhold og ulike vinklinger på forskjellige merker, funksjoner, komplikasjoner og design.

Vi er glade for å endelig være i gang med en ny sesong, og gleder oss til å få utløp for all klokkepraten vi sitter inne med etter pausen.
Som Jim alltid avslutter med: Glem ikke å send inn bilder av dine klokker, eller forslag og tips på DM til vår Instagram hvor vi heter Klokkepodden.

Alle epiosdene og mer informasjon om Klokkepodden finner du HER.