Mai nærmer seg med stormskritt og våren har gjort sitt inntog. Det betyr også at det er tid for konfirmasjoner og feiringen av at de unge trer inn i de «voksnes rekker». Ordet konfirmasjon kommer fra latin og betyr bekreftelse. I dag er konfirmasjon et «ritual» som markerer overgangen fra barndom til voksenliv.

Konfirmanten feires ofte med en sammenkomst av familie og venner, sammen med god mat og kaker. Det er også vanlig å gi gaver til konfirmanten. Hva konfirmanten ønsker seg varierer fra person til person, men en gjenstand som kan være med hovedpersonen igjennom hele livet er ofte en populær gave og både gi og motta. Mange har startet sin klokkeinteresse i konfirmasjonsalder, etter å ha mottatt en klokke i gave under sin konfirmasjon. Vi har satt sammen en liten inspirasjonsguide med forslag til gaver for både ham og henne.

Longines Conquest Automatic ref. L37764766
Klokken i stål har en størrelse på 39 mm og er vanntett helt ned til 300 meter. Sammen med det elegante utseende er dette en klokke som passer til enhver anledning og dekker de fleste behov for eieren. Den sølvfargede tallskiven og datovisningen klokken 3 gjør at klokken for et flott uttrykk.

Longines HydroConquest 39 mm ref. L37804969
Dette er en allsidig modell som kan brukes til enhver anledning. Klokkens størrelse på 39 mm, gjør at den passer de fleste hånledd. Klokken er robust og tåler daglig bruk, samtidig som den er vanntett ned til 300 meter. Denne klokken har et automatisk urverk, en lekker blå tallskive og bezel, sammen med en matchende gummirem. Modellen kommer i flere farger og variasjoner av lenkemateriale.

TAG Heuer Formula 1 Quartz ref. WAZ1118.BA0875
Kanskje den perfekte klokken for å få fart på klokkeinteressen? Formula 1 er en svært populær serie fra velrennomerte TAG Heuer. Innad i serien finner man klokker i alle prisklasser, og denne modellen er en perfekt start. Den drives av et quartz-urverk og er vanntett ned til 200 meter. Modellen har en blå skive med dato-visning klokken 3 og kasse, bezel og lenke i stål.

TAG Heuer Aquaracer Professional 200 ref. WBP1110.BA0627
Aquaracer Professional 200 er en klokke som er klar for enhver anledning. Den har et sporty utseende, med vanntetthet ned til 200 meter, samtidig som den har et dempet design som gjør at den passer til dressen også. Klokken drives av et quartz-urverk og måler 40 mm.

Tudor 1926 ref. 91650-0002
Den 41 mm store modellen gir et allsidig og sofistikert uttrykk. Klokken som er produsert i stål, leveres med en passende stållenke og en sort skive med «vaffelmønster» og datovisning klokken 3. Klokken har et automatisk urverk som gir en gangreserve på 38 timer.

TAG Heuer Carrera ref. WBN2411.BA0621
Med en tallskive i en nydelig blåfarge og datovisning klokken 6 er dette en sikker vinner for konfirmanten. Modellen blir produsert i stål, noe som gjør klokken svært anvendelig i de fleste anledninger. Klokken måler 29 mm og drives av et automatisk urverk med en gangreserve på 40 timer.

OMEGA Constellation ref. O13110286003001
Den 28mm store klokken har et sofistikert uttrykk som kommer frem igjennom kassen og lenken i stål og tallskiven i lys blå. Glasset på klokken er i ripefritt safirglass og bezelen har graverte romertall, som er montert på en 28 mm stor kasse. Modellen drives av et quartz-urverk, med batteritid på ca. 48 måneder.

Longines Conquest Classic Lady ref. L22860726
Med sin kombinasjon av det feminine og røffe, er denne modellen fra Longines et perfekt valg for kvinnen som ønsker et ur for alle anledninger. Modellen måler 29.5 mm og har et utseende som både gir et sportslig og elegant uttrykk. Bezelen er besatt med 34 Top Wesselton diamanter og uret har en lekker, sølvfarget tallskive, med timesmarkører i rødt gull. Modellen er produsert i stål og kommer på en matchende stållenke.

Cartier Tank Must LM ref. WSTA0052
Dette er en klokke som inneholder det meste. Avrundede «lugs» og oppgraderte skiveproporsjoner og stilren finesse er den ledende kraften bak dette designet. Denne Tank Must LM-modellen har en sølvfarget tallskive med romertall og de karakteristiske blå viserne. Urverket i denne modellen er et quartzverk. Modellen er produsert i stål og kommer med en passende lenke i samme materiale.

Tudor 1926 ref. 91351-0002
Denne modellen i 1926-kolleksjonen er 28 mm og er laget i rosa gull og stål. Tallskiven er sølvfarget med arabiske tall, seks diamanter og modellen har datovisning ved kl 3. Urverket i denne modellen er et automatisk urverk som har en gangreserve på ca. 38 timer.

For mer inspirasjon og andre modeller kan du klikke deg inn på siden gaveinspirasjon HER.

Les det nyeste Bjerke Magasinet nå!

I det nyeste Bjerke Magasinet får vi et innblikk i Erling Braut Haaland sin tilværelse som en av verdens stigende stjerner på fotballbanen og hans store interesse for klokker. Vi lærer også mer om klokker sitt forhold til Fotball som idrett. Bærekraftig urmakerkunst er også noe som har kommet i fokus hos flere av urprodusentene. Les også mer om Urmaker Bjerke sine egne storsatsninger Bjerke Vintage & Pre-Owned og Bjerke MasterClass.