TAG Heuer lanserer den tredje generasjonen av smartklokken TAG Heuer Connected med Urmaker Bjerke som eksklusiv forhandler i Norge.

Med lidenskap for presisjon, håndverk og nyskapende teknologi har den sveitsiske klokkeprodusenten utviklet en Connected Watch som er skreddersydd for dine spesifikasjoner. Klokkene kombinerer eleganse og håndverk med høyteknologiske funksjoner, for en tilpasset fysisk og digital opplevelse fokusert på ytelse.

Den sveitsiske produsenten har vært banebrytende på utvikling av smartklokker. Nylanseringen er den tredje generasjon av deres visjonære smartklokke og de bekrefter med dette sin posisjon innenfor kategorien digitale klokker.

TAG Heuer Connected er designet og konstruert med samme lidenskap og oppmerksomhet for detaljer som deres mekaniske klokker. Den er ikke bare en vakker klokke. Den har blitt en oppslukende opplevelse nå som den er implementert i et fullstendig digitalt økosystem rettet mot prestasjoner og sport.  Den tilbyr kunder et slående og allsidig armbåndsur som kan forbedre deres individuelle livsstil, gjennom daglig tilkoblede tjenester fra Wear OS by Google til sports aktiviteter takket være den nye TAG Heuer Sports app.

Klokken er designet med aktiviteter med høy intensitet i tankene, og tilbyr safirglassbeskyttelse på skjermen, gummirem for optimalt grep, pusteevne og komfort, vanntetthet til 50 m, passende for aktiviteter med lav hastighet og grunt vann, f.eks. svømming eller løping i regnet, og et 430 mAh batteri som varer hele dagen og optimalisert for å inkludere en times økt med GPS, lyd og hjertefrekvensovervåking.

Med denne kan du spille golf, løpe, sykle, gå, trene fitness og mye mer. Golf-funksjonen er lignende den som ble lansert i 2019, mens de andre funksjonene er nye i år. Data kan også synkroniseres med Apple Health eller Strava.

TAG Heuer Connected Watch

SBG8A12.BT6219

Stål kasse, keramisk bezel (PVD behandlet), svart gummirem

TAG Heuer Connected Watch

SBG8A10.BA0646

Stål kasse, svart keramisk bezel og stållenke

TAG Heuer Connected Watch

SBG8A10.BT6219

Stål kasse, svart keramisk bezel, sort gummirem.

TAG Heuer Connected finner du i vår nettbutikk og i vår avdeling i Nedre Slottsgate 11, Oslo.