Opplev Panerai Submersible Bronzo – 161 gram “heavy metal” for moderne helter.

I 2011 overrasket Panerai klokkeverden med å skape en dykkerklokke som hadde materialet bronse som sin grunnsten. Et fascinerende materiale som har fått en massiv fanskare de siste årene. Patinaen som gradvis dannes på overflaten av bronsen gir hver klokke et originalt, dynamisk utseende, og det beskytter det også mot ytterligere oksidering, uten å endre klokkens funksjonalitet.

Panerai sine «Bronzo» klokker har utviklet seg til å bli et ettertraktet samlerobjekt som for mange er en av de ypperste modellene man kan tilføre sin samling. Panerai har hatt for tradisjon å slippe flere versjoner i bronse siden 2011, men ofte i svært limiterte utgaver.

Panerai Submersible Bronzo er en profesjonell dykkerklokke, vanntett til 300 meter (30 bar) og alle indeksmarkørene er tydelige og synlige i fullstendig mørke. Den lille sekundviseren klokken 9 viser at klokken fungerer ordentlig i alle situasjoner og den enveisroterende-bezelen gjør det mulig å sikre varigheten av hvert dykk. Klokken leveres på en retro-inspirert skinnrem, men det er følger også med en rem i militærgrønn-gummi, ideell til aktiviteter i sjøen.

Inne i uret finner du Panerai sitt egenproduserte «P.9010», et automatisk urverk med en gangreserve på tre dager.

Panerai Submersible Bronzo – The Original

TEKNISK INFORMASJON

URVERK: Automatikk, P. 9010 kaliber, egenprodusert av Panerai. “13 ¾ lignes, 6 mm thick, 31 jewels, 28,800 alternations/hour, Incabloc® anti-shock device, two barrels”.

FUNKSJONER: Timer, minutter, små sekunder, dato, enveis-roterende bezel.

KASSE: 47 mm, børstet bronse. Enveis-roterende bezel i bronse med brun keramikk. Kronebeskytter i bronse.

SKIVE: Brun med selvlysende, runde indeksmarkeringer. Dato klokken 3 og sekundviser klokken 9.

GANGRESERVE: 72 timer.

VANNTETTHET: 30 bar (~ 300 meter).

REM: brun skinnrem med beige sømmer, med en spenne i bronse.

Modellen er utstilt i vår butikk frem til 4. september 2020. Panerai finner du hos Urmaker Bjerke i Karl Johans gate 31, Oslo eller du kan se mer fra Panerai og deres kolleksjoner i vår nettbutikk.