Urmaker Bjerke plukker ut forslag til årets sommerklokke!

For mange klokkeentusiaster er «sommerklokka» nesten en egen nisje i seg selv. Likevel er det en sjanger som er svært variert i sitt mangfold. Ofte ser man fargefulle klokker og gummiremmer eller klokker som skal passe til både badeshorts og skjorte.

Etter et noe annerledes år står vi nå i en fellesferie hvor mange nordmenn kommer til å være eller er turister i eget land. Til dette finnes mange forskjellige klokker, og hva som er årets sommerklokke blir ditt eget valg, men her får du noe hjelp på veien av oss i Urmaker Bjerke, enten om det er til bruk på stranden eller i fjellet.

Vi har plukket ut noen av årets favoritter!

Tag Heuer Connected

Denne klokken passer ypperlig for den sportye som ønsker å måle sin aktivitet, men samtidig unne seg et flott armbåndsur. Den er ikke bare en vakker klokke. Den har blitt en oppslukende opplevelse nå som den er implementert i et fullstendig digitalt økosystem rettet mot prestasjoner og sport. Modellen tilbyr deg et slående og allsidig armbåndsur som kan forbedre din individuelle livsstil, gjennom daglig tilkoblede tjenester fra Wear OS by Google til sportsaktiviteter takket være den nye TAG Heuer Sports app.

Se nærmere på de forskjellige utgavene her!

Tag Heuer Connected “Golf Edition” (SBG8A82.EB0206)

Breitling Superocean Automatic 36 mm

Nye Superocean som ble introdusert i 2019 er et funksjonelt, kult og moderne dykkerur. Denne tøffe, men samtidige feminine klokken er perfekt for de som ønsker et ur som passer til alt. Modellen i 36 mm kommer i flere utgaver, og hvis man virkelig føler seg sprek er det sluppet en helt ny utgave i oransje!

Denne modellen er laget i stål og måler 36 mm, men det er også laget egne versjoner i 42 mm.

Utforsk den fantastiske serien her!

Rolex Submariner Date (116613LB)

Man kommer ikke foruten å nevne Rolex, uansett klokkesammenheng. Her har den legendariske urprodusenten en klokke som har vært en favoritt innen «sommerklokke» sjangeren i årevis, nemlig Rolex Submariner Date Rolesor med blå tallskive. En fantastisk klokke som tar seg perfekt ut til avslapping ved bassengkanten eller utforskning under vann. Med status som både ikon og profesjonell dykkerklokke er dette en klassiker som aldri slår feil!

Se nærmere på klokken og Rolex sitt utvalg her: Rolex Submariner

Omega Seamaster Planet Ocean (O21530442104001).

En barsk, stor og tøff klokke med en stilig fremtoning. Planet Ocean-serien i fargefulle varianter har alltid vært en populær modell innad sommerklokker, og med god grunn. Den orange keramiske dreibare dykkerbezelen er montert på en 43,5 mm stålkasse. Uret er vanntett opp mot 600 m (2000 fot/60 bar) og har en heliumsventil. Urverket i denne modellen er Omegas egne Master Chronometer Calibre 8900, som er synlig gjennom kassens åpne baklokk.

Se nærmere på klokken her: Omega Planet Ocean 600m

Omega Seamaster Planet Ocean (O21530442104001)

Panerai Submersible Carbotech® (PAM00960 & PAM01616)

Modellen du ser her er fra Panerai sin røffe Submersible-kolleksjon, gjengitt i Carbotech, et proprietært materiale basert på karbonfiber som Panerai har brukt siden 2015. Det er to modeller, en 47 mm versjon og en 42 mm versjon, og mens de to har forskjellige dimensjoner og forskjellige urverk inni (den større modellen har et eget kaliber, mens de mindre har et ValFleurier-basert urverk, en egen patent fra Panerai) deler begge to det samme slanke og stilige utseendet.

Den matte sorte Carbotech-kassen er komplementert med en knallblå farge som går igjen i skiven, viserne og bezelen. Modellen er vanntetthet til 300 m og har et unikt utseende – dette er en perfekt klokke for den som ønsker noe helt annerledes.

Se mer fra Panerai sin Submersible kolleksjon her!

Tag Heuer Aquaracer

Nye Aquaracer er utstyrt med funksjoner som passer til en aktiv livsstil til lands og til sjøs, og er et stilig profesjonelt verktøy som gjenspeiler TAG Heuer sin vågale ånd. Med tre nye 35 mm-modeller har den innovative sveitsiske urmakeren skapt den ultimate «timepiece» for et liv med givende opplevelser – fordi ikke noe dykk til dypeste dyp eller bestigning til den høyeste topp er komplett uten å ta et øyeblikk for å nyte utsikten.

Se mer fra Tag Heuer sin Aquaracer-serie her!

IWC Portugieser Yacht-Club

Planlegger du en tur med seilbåten? Dette er den mest sporty modellen i en familie full av tradisjoner, Portugieser Yacht-Club Chronograph. Under 75-års jubileet til IWC’s Portugieser-serie i 2015 ble denne modellen lansert i en noe mindre størrelse, til manges store glede.

Det er også i år (2020) lansert flere nye modeller tilhørende denne serien, blant annet versjoner med lenke. Dette er helt nytt for modellen.

Ta en titt på IWC sin Yacht-Club her og følg oss på sosiale medier for oppdatering når nyhetene er tilgjengelig i butikk.

Til syvende og sist er det kun deg selv som kan bestemme hva som er sommerklokken for deg, trykk her for en oversikt over vårt utvalg på nett!

Eller besøk oss i en av våre tre butikker i Oslo og Bergen – god sommer!