TAG Heuer beviser at nostalgi og innovasjon kan gå hånd i hånd.

Monaco er for mange selvskreven på listen over ikoniske klokker. Den legendariske modellen ble introdusert av Heuer i 1969, som verdens første firkantede kronograf med selvtrekkende urverk. Året etter festet skuespilleren Steve McQueen – “The King of Cool” – en Monaco rundt håndleddet i den ikoniske racingfilmen “Le Mans”, og klokkens udødelige status ble umiddelbart et faktum.

For 2019 feires 50-årsjubileet for den populære kronografen med fem nye spesialmodeller i 169 eksemplarer hver. Hver variant henter inspirasjon fra sine respektive tiår – fra lanseringen i 1969 og frem til i dag. Med den legendariske Monaco som basis tilbyr TAG Heuer fem særegne modeller formet av tidstypiske trender, farger og former.

Carrera Lady 36 mm er en klassisk og sporty damekolleksjon, rettet mot moderne og urbane kvinner. Designet er tro mot Carrera-familiens rene og elegante linjer, men tilpasset slankere håndledd og høyere komfort. En rekke valgmuligheter i materialer, farger og remmer gjør det mulig å tilpasse Carrera Lady 36 mm til enhver garderobe.

Carrera Calibre 16 bærer arven som strekker seg helt tilbake til 1963 da kolleksjonen først ble lansert. Klokkene ble produsert for å tilfredsstille kravene til profesjonelle racerbilførere. De nye tilskuddene i kolleksjonen har tydelig inspirasjon fra forgjengere, men fremstår oppdaterte og moderne. Carrera Calibre 16 er en klokke som fortsatt passer godt bak rattet, men som samtidig fungerer perfekt som en sporty og elegant klokke i hverdagen. Klokkene er i stål og har enten blå eller sort urskive og bezel, og du kan velge mellom perforert skinnrem eller lenke. Carrera Calibre 16 har kronograffunksjon og visning av dato, og som en siste liten subtil hilsen til opprinnelsen finner du et dekkmønster på baksiden av klokken.