Oyster Perpetual

ESSENSEN AV OYSTER

Klokker i Oyster Perpetual-serien er symboler på universell og klassisk stil, samtidig som de tilbyr viktige daglige funksjoner – timer, minutter og sekunder. Disse modellene er solid forankret i den banebrytende opprinnelsen til Rolex, og representerer tidløs form og funksjon. De representerer ur i sin reneste form.

Oyster Perpetual klokker er direkte etterkommere av den originale Oyster som ble lansert i 1926, verdens første vanntette armbåndsur og grunnlaget som Rolex har bygget sitt rykte på. Oyster Perpetual er et sertifisert Superlative Chronometer, og har alle nøkkelegenskapene til Oyster Perpetual-kolleksjonen – utmerket kronometrisk presisjon, den vanntette Oysterkassen og et mekanisk selvopptrekkende urverk via Perpetual-rotoren. Undervurdert og elegant, dette uret er kjent for sin universelle og klassiske stil.

DYNAMISK OG TIDLØS

Oyster Perpetual gir en klar og nøyaktig visning av tiden – timer, minutter og sekunder. De forskjellige versjonene av klokken skiller seg ut med urskiver i subtile eller livlige farger, enten det er en sofistikert sølv, knallblå eller knallsvart urskive i «sunray finish», eller en iøynefallende rosa, turkisblå eller grønn lakkert skive. Oyster Perpetual kommer i fem størrelser – 28, 31, 34, 36 og 41 mm – og gir det største utvalget av diametere for en Rolex-serie.

Modellene kommer med en treledds Oyster-lenke, som er sikker og komfortabel. Den er utstyrt med en Oysterclasp foldespenne og Easylink comfort extension link, utviklet av Rolex, som gjør det mulig for brukeren å justere armbåndslengden med ca. 5 mm.

Oyster Perpetual er laget utelukkende av Oystersteel. Spesielt utviklet for Rolex, Oystersteel tilhører 904L stålfamilien – legeringer som er mest brukt i avansert teknologi. Oystersteel er ekstremt motstandsdyktig mot korrosjon, gir en eksepsjonell finish når det er polert og opprettholder sin glans over tid.

PÅLITELIGHET OG PRESISJON

Oyster Perpetuals kasse er garantert vanntett til en dybde på 100 meter (330 fot). Den midterste kassen er laget av en solid blokk med Oystersteel. Baksiden av urkassen, kantet med de velkjente rillene, er hermetisk skrudd ned med et spesialverktøy som kun gir sertifiserte Rolex-urmakere tilgang til urverket. Et annen kjernekomponent i den vanntette strukturen er Twinlock-kronen som er utstyrt med et dobbelt vanntetthetssystem og skrus sikkert ned mot kassen.

Avhengig av størrelsen er Oyster Perpetual utstyrt med enten kaliber 2232 (for modeller i 28, 31 og 34 mm) eller kaliber 3230 (for modeller i 36 og 41 mm), begge er selvopptrekkende mekaniske urverk som er fullstendig utviklet og produsert av Rolex. De tilbyr enestående ytelse når det gjelder presisjon, gangreserve, motstand mot støt og pålitelighet.

SUPERLATIV KRONOMETERSERTIFISERING

Som alle Rolex-klokker er Oyster Perpetual dekket av Superlative Chronometer-sertifiseringen. Denne betegnelsen vitner om at hver klokke som forlater merkets verksteder har gjennomgått en rekke tester utført av Rolex i sine egne laboratorier, i henhold til sine egne kriterier. Superlative Chronometer-statusen symboliseres av det grønne seglet som følger med hver Rolex-klokke og er kombinert med en internasjonal fem-års garanti.

BESØK OSS FOR Å OPPDAGE OYSTER PERPETUAL SELV

Som en offisiell Rolex-forhandler er vi de eneste forhandlerne som har lov til å selge Rolex-klokker. Med den nødvendige kompetansen og den tekniske kunnskapen hjelper vi deg å ta valget som vil vare livet ut.

Oppdag kolleksjonen
Kontakt oss

I det nyeste Bjerke Magasinet får vi et innblikk i Dennis Hauger sin tilværelse som en av verdens mest spennende talenter innad Formel 1 & 2 sirkuset. Grønne klokker er noe som er meget i vinden, enten om det gjelder selve produksjonen eller designet. Interessen rundt Vintage klokker har virkelig tatt Norge med storm. Hva bærer de mest Kjente menneskene i verden? Urmaker Thomas Bjørnstad geleider oss igjennom Lommeurene sin fantastiske verden. Les Bjerke Magasinet nå!