Det er favoritt-tiden på året for alle klokkeinteresserte, det er nemlig nyhetsslipp fra flere av de mest anerkjente merkene i klokkebransjen. 

Det store fokuset for IWC under Watches & Wonders 2021 har vært deres anerkjente Pilot-klokker, hovedsakelig den legendariske klokken kjent under navnet: Big Pilot.

Den virkelige essensen av pilotklokker, The Big Pilot’s Watch, er og har alltid vært et ikon i stil og funksjon. Dagens klassiske Big Pilot’s Watch har nå fått en ergonomisk kasse i rustfritt stål som måler 43 mm. Klokken er også utstyrt med et genialt og enkelt hurtigbyttesystem for en rekke rem-alternativer. Dristig design med total komfort, klar for opplevelser i luft, land og sjø.

 

En annen nyhet for denne modellen er at den nå kan leveres på en stållenke, som er nytt for Big Pilot-serien.

Big Pilot vil fortsette å være tilgjengelig i 46 mm også.

THE BIG PILOT’S WATCH SHOCK ABSORBER XPL

Big Pilot’s Watch Shock Absorber XPL har et av verdens mest avanserte anti-sjokk-systemer for urverk. Åtte år i utvikling er det patenterte «IWC-SPRIN-g»-systemet en nesten umulig bragd av teknisk realisering.

Big Pilot’s Watch Shock Absorber XPL er født fra IWC sin nye divisjon, IWC Experimental, en avdeling designet for å presse grensene for inginørkunst innad klokker. Det patenterte SPRIN-g PROTECT-systemet er det som gjør det umulige til virkelighet. I stand til å beskytte mot ekstreme støt, bringer det løftet om støtmotstand til nye nivåer. Det innovative systemet inne i kassen overlever vellykket trykk på over 30.000 g.

Kassen i 44 mm er laget i IWC sitt eget materiale Ceratanium, en kombinasjon av keramikk og titanium. Klokken er drevet av 32111 Calibre, som er et in-house urverk fra IWC med en gangreserve på ca. 120 timer.

IWC BIG PILOT PERPETUAEL CALENDER

Ingen andre funksjoner har definert Big Pilot’s Watch som det «evighetskalenderen» har gjort for merkets rykte og ry. Opprinnelig utviklet av den legendariske urmakeren, Kurt Klaus, er den nye Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar skapt i et nytt frimodig og klassisk design for fremtiden. Hver modell har den nyeste interne mekanikken for synkronisert presisjon og et baklokk i safirglass som gir klar innsikt til det svært dekorerte urverket, 52615 calibre.

IWC PILOT’s WATCH CHRONOGRAPH 41

 IWC sine kronografer innad deres Pilotserie har også fått seg en liten oppdatering. Med sitt cockpitinstrument-inspirerte design feires Pilot’s Watch Chronograph for sin kraftige holdbarhet og ekstreme allsidighet. Den nye modellen måler 41 mm i en kasse av stål og har også samme overnevnte «hurtigbyttesystem» for remmer. Dette er en sportsklokke skapt for allsidighet. Den allsidige stilen kommer enda tydeligere frem i de mange forskjellige valgene innad remmer. Du kan ha den på lenke, skinnrem eller en gummirem.

Det kommer til å dukke opp flere nyheter fra merket i løpet av året, men dette var noen av de spennende lanseringene som har kommet nå. IWC har også lansert en egen app hvor man kan se klokkene, samt virtuelt prøve de på håndleddet!

Har du spørsmål rundt noen av nyhetene til IWC? Ta kontakt med oss her.