Det er favoritt-tiden på året for alle klokkeinteresserte, det er nemlig nyhetsslipp fra flere av de mest anerkjente merkene i klokkebransjen. 

Tudor har nok for mange vært en av de store vinnerene under «Watches & Wonder» og har definitivt vært en stor «snakkis» blant alle klokkeenstusiaster! Nye kronografer og flere tilskudd til Fifty-Eight serien er noen av høydepunktene fra det tøffe merket.

TUDOR introduserer også en ny dristig versjon av sin populære modell, Black Bay Fifty-Eight: Nemlig en modell i helgull. Modellen i 18 karat gult gull og har også et åpent baklokk som gir innsyn til urverket! Dette er en første for en Tudor-dykkerklokke, både når det gjelder materiale og åpent baklokk.

TUDOR FIFTY-EIGHT

Navnet Black Bay Fifty-Eight 18K er selvfølgelig en referanse til gullet i kassen, men også til 1958, året da den første TUDOR dykkerklokken med en vanntetthet på 200 meter (referanse 7924 eller “Big Crown”) ble utgitt. Kassen på 39 mm er i tråd med de karakteristiske proporsjonene fra 1950-tallet og gir klokken en flott «retro-look». Black Bay Fifty-Eight 18K er ideell for slanke håndledd, folk som liker mer kompakte klokker og, selvfølgelig, vintageentusiaster. Den lekre grunnfargen i tallskiven får det virkelig til å poppe!

En annen nyhet fra Fifty-Eight- kolleksjonen til Tudor er Black Bay Fifty-Eight 925. I likhet med overnevnte modell er også denne versjonen oppkalt etter materialet som huser kassen, i dette tilfellet 925 sølv. Tenker du umiddelbart at materialet kommer til å bli svart over tid? Fortvil ikke, Tudor har utviklet materialet slik at det vil beholde sin sølvfargede glans, men hvordan de har klart dette er visst en bedriftshemmelighet ifølge merket. Fargen på tallskiven og bezelen er en brunaktig farge kalt «taupe» som kommer fra det latinske ordet for «muldvarp».

TUDOR BLACK BAY CHRONO

For å markere 50-års jubileet av merkets kronografer, re-lanserer TUDOR Black Bay Chrono-modellen i stål med en omarbeidet kasse og to forskjellige fargekombinasjoner innad tallskivene. Kassen er blitt litt slankere og modellen måler 41 mm. Modellene har også en rekke forskjellige valg når det gjelder remmer, men kan også leveres på en tradisjonell stållenke.

Siden lanseringen i 1970 av Oysterdate-modellen, den første kronografen til Tudor, har merket alltid produsert klokker som er nært knyttet til motorsportsverdenen. Siden 1954 har TUDOR også kontinuerlig forbedret sine profesjonelle dykkerklokker. Black Bay Chrono-modellen kombinerer disse tradisjonene i en sportskronograf for purister.

Andre nyheter fra Tudor at Black Bay 32/36 & 41 har fått en ny skivefarge, sølv. 1926-serien er også nå tilgjengelig på skinnrem.

Har du spørsmål rundt noen av nyhetene til Tudor? Ta kontakt med oss her.