Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

N17376201Q1S1

Breitling Superocean Automatic 44

N17376201Q1S1

73.200 kr

Diameter

undefined mm

Urverk

Materiale

Om klokken

Den nye Superocean gjenoppretter designet til den legendariske dykkerklokken «Slow Motion» fra 1960-tallet. Samtidig legger den til moderne funksjoner; som en keramisk innlagt ramme og fargerike urskiver. Brede visere og indekser i selvlysende Super-LumiNova gir en enkel lesbarhet under vann. Klokken er vanntett til 300m, i tillegg til å være støt-, sand- og saltvannsbestandig.

Denne modellen i bronse  som måler 44mm har en brun tallskive. Modellen drives av et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 38 timer og presenteres på en gummirem.

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.