Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L3.835.4.72.6_1

Longines Conquest

L38354726

50.750 kr

Diameter

undefined mm

Urverk

Materiale

Om klokken

Nyhet 2024!

Longines Conquest forener ytelse og eleganse, inspirert av erobringens ånd som har preget Conquest-kolleksjonen siden 1954.

Denne klokken har en 42 mm urkasse i rustfritt stål med keramisk bezel og ripebestandig safirglass. Den sølvmatte tallskiven med sorte tellere har påførte indekser og sølvpolerte visere med Swiss Super-LumiNova®.

Klokken drives av et automatisk urverk, kaliber L898, som gir en gangreserve på opptil 59 timer. Vanntett opptil 10 bar, med skrukrone og trippel sikkerhetsfoldespenne.

Spesifikasjoner

Øvrig informasjon:
  • Vanntetthet:10 bar/100 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.