Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L3.802.5.53.2_1

Longines Spirit

L38025532

55.450 kr

Diameter

undefined mm

Urverk

Materiale

Om klokken

Nyhet 2024!

Historisk sett har Longines fulgt legendariske pionerer på deres reiser gjennom luft, land og sjø. Longines Spirit er inspirert av denne arven og kombinerer klassisk eleganse med moderne teknologi.

Klokken har en rund urkasse på 39 mm i rustfritt stål og 18 karat gult gull, beskyttet av ripebestandig safirglass med antirefleksbelegg. Den antrasittfargede tallskiven har påførte arabiske tall og forgylte visere med Swiss Super-LumiNova®.

Det automatiske urverket, kaliber L844.4, gir en gangreserve på 72 timer og tidssonefunksjon. Vanntett opptil 10 bar, med tofarget roterende bezel, skrukrone og brun skinnrem med dobbel sikkerhetsfoldespenne og mikrojusteringssystem.

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.