Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

5015-12B30-98B_1

Blancpain Fifty Fathoms Automatic 45

5015 12B30 98B

252.200 kr

Diameter

45 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Titan

Om klokken

Blancpain Fifty Fathoms Automatique er en klokke som viderefører merkets lange tradisjon og lidenskap for undervannsverdenen, som først ble uttrykt i 1953 med lanseringen av den første moderne dykkerklokken. Denne modellen kombinerer robust design med avanserte tekniske spesifikasjoner, perfekt for både profesjonelle dykkere og klokkeentusiaster.

Med en solid kasse i titan på 45 mm, tilbyr denne klokken både styrke og letthet. Den sorte tallskiven er beskyttet av en enveis safirkrystallbezel, som sikrer klokken mot de tøffeste forholdene under vann. Med en vannmotstand på 30 bar, er denne klokken bygget for å tåle ekstreme dykkeforhold.

Urverket, kaliber 1315, er et automatisk selvtrekkende urverk med en imponerende gangreserve på 120 timer. Urverket har en frekvens på 4 Hz, en tykkelse på 5,65 mm og 35 juveler. Det består av 227 komponenter, inkludert en silisiumbasert balansefjær som sikrer pålitelighet og presisjon. Safirglasset på baklokket gir innsyn til urverkets detaljer, og fremhever Blancpains fremragende håndverk.

Klokken kommer med en elegant lenke i titan som gir både komfort og stil. Foldespenne i titan sørger for ekstra sikkerhet og komfort. Den sorte tallskiven, kombinert med kassen og lenken i titan, gir et harmonisk og estetisk tiltalende utseende.

Fifty Fathoms-kolleksjonen symboliserer Blancpains lange historie og dedikasjon til utforskning og bevaring av verdens hav. Gjennom mer enn 70 år har denne dykkekolleksjonen utviklet nære bånd med oppdagere, fotografer, forskere og miljøvernere. Disse forbindelsene har inspirert Blancpain til å støtte viktige aktiviteter og initiativer dedikert til havet.

Blancpain Fifty Fathoms Automatique appellerer til de som verdsetter både teknisk presisjon og en dyp kjærlighet til havet. Denne klokken symboliserer Blancpains engasjement for autentisk sveitsisk urmakerkunst og vil være et verdifullt tillegg i enhver klokkesamling.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
  • Gangreserve:120 timer
  • Kaliber:1315
Kasse:
  • Diameter:45 mm
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Titan
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Fifty Fathoms
  • Materiale lenke/rem:Lenke
  • Vanntetthet:30+ bar/300+ m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.