Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

SB0147101I1X1_1

Breitling Avenger Night Mission

SB0147101I1X1

112.900 kr

Diameter

44 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

Nyhet 2024!

Breitling Avenger B01 Chronograph 44 er konstruert for å tåle de tøffeste forholdene. Denne klokken kombinerer robust design og høy presisjon, ideell for både eventyrere og piloter. Kassen, laget av slitesterk keramikk, har en diameter på 44 mm og en tykkelse på 15,2 mm, som gir en solid tilstedeværelse på håndleddet.

Den gule tallskiven har store, lettleste arabiske tall inspirert av stensilnummereringen på hangarskip. Den gule fargen på detaljene gir klokken et dristig og iøynefallende utseende. Breitling kaliber 01 driver klokken, et selvtrekkende mekanisk urverk med en imponerende gangreserve på cirka 70 timer. Urverket opererer med en frekvens på 28 800 vibrasjoner per time og inkluderer en kronograf som måler 1/4 sekund, 30 minutter og 12 timer, noe som gir presise tidsmålinger.

Enveisroterende ratcheted bezel og skrulåst krone gir høy funksjonalitet og sikkerhet, spesielt under ekstreme forhold. Klokken er vannbestandig opptil 300 meter, perfekt for dykking og andre vannsportaktiviteter. Safirglasset med antirefleksbehandling på begge sider beskytter tallskiven og sikrer utmerket lesbarhet under alle lysforhold.

Avenger B01 kommer med en lærrem i kalveskinn i en dristig gul farge, som gir både komfort og stil. Remmen festes med en foldespenne i titan, som sikrer ekstra holdbarhet og pålitelighet.

Breitling Avenger B01 Chronograph 44 tilbyr teknisk presisjon og robust design. Den passer perfekt for de som søker en klokke som kan håndtere både ekstreme situasjoner og daglig bruk.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:44 mm
  • Kassemateriale:Keramikk
Tallskive:
  • Skivefarge:Sort
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Avenger
  • Vanntetthet:30+ bar/300+ m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.