Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

AB0145331K1P1

Breitling Premier B01 Chronograph 42

AB0145331K1P1

104.500 kr

Diameter

42 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Om klokken

På 1940-tallet drømte Willy Breitling om en tid etter krigen og designet Premier-kronografen. Den kombinerer funksjonalitet og uimotståelig eleganse med vintage-detaljer.

Denne modellen i stål måler 42mm og har en lekker tallskive med datovisning klokken 6. Modellen har et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 70 timer, er vanntett til 100m og leveres på en brun skinnrem.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
Kasse:
  • Diameter:42 mm
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Kobber
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Premier
  • Vanntetthet:10 bar/100 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.