Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

WGPA0014

Cartier Pasha de Cartier 35

WGPA0014

207.000 kr

Diameter

35 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Gull

Om klokken

Den legendariske Pasha-kolleksjonen har fått sin tilbakekomst. En ubekreftet myte er at den første Pasha-klokken Cartier produserte ble laget for The Pasha of Marrakesh i 1933, men offisielt debuterte modellen for fullt i 1985. Siden denne lanseringen har det eksistert en rekke forskjellige Pasha-modeller, og nå reintroduseres serien igjen inn i Cartier sine rekker.
De to nye Pasha-modellene vil være tilgjengelig i 41 mm og 35 mm. Begge størrelsene er få tak i gult gull, rødt gull eller rustfritt stål. Denne modellen er 35 mm og laget i rødt gull. Modellen har en sølvfarget tallskive og blå stålvisere. Modellen er drevet av Cartier sitt egetproduserte automatiske urverk 1847 MC. Den leveres på en blå alligatorrem og det medfølger en ekstra alligatorrem og foldespenne med Cartier sitt "SmartLink" system som gjør at du enkelt kan bytte mellom disse.

Spesifikasjoner

Urverk:
 • Urverk:Automatisk
 • Kaliber:1847-MC
Kasse:
 • Diameter:35 mm
 • Baklokk:Åpent
 • Glass:Safir
 • Kassemateriale:Gull
Tallskive:
 • Skivefarge:Sølv
Øvrig informasjon:
 • Kolleksjon:Pasha de Cartier
 • Materiale lenke/rem:Rem
 • Spenne:Foldespenne
 • Vanntetthet:10 bar/100 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Cartier

Cartier

Cartier

Cartier er et av de mest ikoniske klokkemerker i verden, og har en historie som strekker seg tilbake til midten av 1800-tallet. Startet av Louis-François Cartier i Paris i 1847, begynte merket som en smykkebutikk kjent for sitt eksklusive håndverk og unike smykkedesign. Med tiden utvidet Cartier seg til å inkludere klokker i sortimentet sitt, og i begynnelsen av 1900-tallet, under ledelse av Louis Cartier, ble de første Cartier-klokkene introdusert. Disse tidlige klokkene var ofte samarbeid med andre kjente urmakere, og de etablerte seg raskt som luksuriøse symboler for eleganse og raffinement. Cartiers kreative tilnærming til design førte til innovative former, materialer og teknikker, og merket fortsatte å ekspandere internasjonalt og erobre hjerter verden over. Fra Tank til Santos og Ballon Bleu, har Cartier skapt noen av de mest ikoniske klokkene som fortsatt beundres for sin tidløse skjønnhet og eksepsjonelle håndverk.