Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

WHSA0032

Cartier Santos Dumont Skeleton

WHSA0032

398.000 kr

Diameter

31 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Om klokken

Den elegante Santos-Dumont Skeleton kombinerer moderne design med ren bevegelse. Dette unike uret drives av kaliber 9611 MC, som viser sine funksjoner gjennom skiven. Dette innovative designet er en hyllest til modellen som opprinnelig ble skapt av Cartier for den banebrytende piloten Alberto Santos-Dumont.

Denne modellen i stål måler 31 mm og har et automatisk urverk med 46 timers gangreserve. På den elegante skiven sitter det blå sverdformede visere som matcher stenen på kronen. Modellen leveres med en grå og en blå alligatorrem.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
  • Kaliber:9629-mc
Kasse:
  • Diameter:31 mm
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Skeleton
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Santos-Dumont
  • Materiale lenke/rem:Rem
  • Spenne:C-spenne
  • Vanntetthet:3 bar/30 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.

Cartier

Cartier

Cartier

Cartier er et av de mest ikoniske klokkemerker i verden, og har en historie som strekker seg tilbake til midten av 1800-tallet. Startet av Louis-François Cartier i Paris i 1847, begynte merket som en smykkebutikk kjent for sitt eksklusive håndverk og unike smykkedesign. Med tiden utvidet Cartier seg til å inkludere klokker i sortimentet sitt, og i begynnelsen av 1900-tallet, under ledelse av Louis Cartier, ble de første Cartier-klokkene introdusert. Disse tidlige klokkene var ofte samarbeid med andre kjente urmakere, og de etablerte seg raskt som luksuriøse symboler for eleganse og raffinement. Cartiers kreative tilnærming til design førte til innovative former, materialer og teknikker, og merket fortsatte å ekspandere internasjonalt og erobre hjerter verden over. Fra Tank til Santos og Ballon Bleu, har Cartier skapt noen av de mest ikoniske klokkene som fortsatt beundres for sin tidløse skjønnhet og eksepsjonelle håndverk.