Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L4.974.4.92.2_1

Longines Flagship

L49744922

20.100 kr

Diameter

undefined mm

Urverk

Materiale

Om klokken

Longines lanserte den første Flagship-klokken i 1957, og den ble en stor suksess. I dag er denne tidløse kolleksjonen tilgjengelig i en oppdatert form. Alle modellene har et selvtrekkende kaliber som vil begeistre elskere av klassiske og robuste klokker. Med et bredt utvalg av tallskiver og størrelser, finnes det en modell for enhver smak.

Denne klokken har en rund kasse med en diameter på 38,5 mm og en tykkelse på 8 mm. Urkassen i rustfritt stål gir et elegant og holdbart utseende. Den blå solstrålemønstrede tallskiven er beskyttet av et ripebestandig safirglass. Bezelen er fast, og klokken har en vanntetthet på 30 meter (99 fot). Den gjennomsiktige baklokket lar deg se urverket.

Remmen er laget av blått alligator/krokodilleskinn som matcher tallskiven. Den har en stål-spenne og en lug-bredde på 20 mm, noe som gir en komfortabel passform. Klokken drives av det automatiske urverket Longines kaliber L888, som slår med 25'200 vph og har en gangreserve på ca. 64 timer.

Den blå tallskiven har indeks timemarkører og viser datoen ved klokken 3.

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.