Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L4.523.0.60.2_1

Longines La Grande Classique

L45230602

46.950 kr

Diameter

29 mm

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Om klokken

Siden lanseringen i 1992 har La Grande Classique de Longines spilt en viktig rolle i å etablere omdømmet til det ikoniske vingede timeglassmerket. Denne kolleksjonen symboliserer Longines' klassiske eleganse og tidløse sofistikasjon. Med sin slanke profil og brede utvalg av versjoner skiller den seg ut som en tidløs favoritt.

Denne modellen har en rund kasse i rustfritt stål med en diameter på 29 mm og en tykkelse på 4,50 mm. Klokken har ripebestandig safirglass og tåler vann opptil 3 bar. Kassen pryder 44 Top Wesselton IF-VVS diamanter, som totalt utgjør 0,369 karat. Med en vekt på 16,9 gram kombinerer klokken stil og funksjonalitet.

Den grønne, lakkerte tallskiven med polert overflate gir klokken et raffinert utseende sammen med de sølvpolerte viserne. Klokken viser timer og minutter og drives av et quartz-urverk, kaliber L420, med RENATA 346-batteri.

Klokken leveres med en grønn alligatorrem som gir både komfort og eleganse. Den klassiske spennen sikrer trygg og enkel festing.

La Grande Classique de Longines henvender seg til de som verdsetter tidløs eleganse og høy kvalitet. Denne klokken passer perfekt for moderne personer som ønsker å kombinere klassisk stil med moderne funksjonalitet.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Quartz
  • Kaliber:l420
Kasse:
  • Diameter:29 mm
  • Baklokk:Lukket
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Grønn
Øvrig informasjon:
  • Materiale lenke/rem:Rem
  • Spenne:C-spenne
  • Vanntetthet:3 bar/30 m

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.