Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

L3.430.4.92.9_1

Longines Conquest

L34304929

26.050 kr

Diameter

34 mm

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Om klokken

Nyhet 2024!

Opplev den ideelle kombinasjonen av eleganse og ytelse med Longines Conquest-klokken. Denne klokken viderefører ånden av erobring, inspirert av alle som har våget å utforske nye horisonter. Siden 1954 har Conquest-kolleksjonen legemliggjort denne ånden gjennom en subtil blanding av ytelse og eleganse.

Klokken har en rund kasse i rustfritt stål med en diameter på 34 mm og en tykkelse på 10,90 mm. Den ripebestandige safirglasset har flere lag antirefleksbelegg på begge sider. En skrudd, gjennomsiktig bakside i safirglass gir innsyn til urverket. Med en vekt på 72,9 gram og en vannmotstand på opptil 10 bar, kombinerer denne klokken robusthet og stil.

Tallskiven er solstrålemønstret i blått og har påførte indekser som timemarkører. Sølvpolerte visere med Swiss Super-LumiNova® sikrer god lesbarhet under alle lysforhold. Klokken viser timer, minutter, sekunder og dato, og drives av et automatisk urverk, kaliber L888. Dette selvtrekkende mekaniske urverket har 25'200 vibrasjoner per time og en monokrystallinsk silisium balansefjær, som gir en gangreserve på opptil 72 timer.

Klokken leveres med en blå gummirem som gir både komfort og stil. Den har en dobbel sikkerhetsfoldespenne med mikrojusteringssystem for en perfekt passform og ekstra sikkerhet.

Longines Conquest er designet for de som krever både teknisk presisjon og tidløs eleganse. Denne klokken er ideell for de moderne individene som ønsker å kombinere ytelse med sofistikert stil.

Spesifikasjoner

Urverk:
  • Urverk:Automatisk
  • Kaliber:888
Kasse:
  • Diameter:34 mm
  • Glass:Safir
  • Kassemateriale:Stål
Tallskive:
  • Skivefarge:Blå
Øvrig informasjon:
  • Kolleksjon:Conquest
  • Materiale lenke/rem:Gummi
  • Vanntetthet:10 bar/100 m
  • Garanti:2 år

Levering & Frakt

Normalt vil du motta varen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Skulle det vise seg å ta lenger tid vil vi kontakte deg så raskt som mulig. Leveringstiden vil være noe lenger ved høytider og helligdager. Vi tilbyr gratis frakt innenfor Norge/Svalbard og du velger selv hvilken adresse du ønsker at varen skal leveres til. Kvittering og angrerettskjema vil bli tilsendt på mail. Varen kan byttes i en annen vare i en av våre butikker innen 14 dager fra kjøpsdato eller den kan returneres til nettbutikken iht. Angrerettloven.

Det er gratis frakt på alle bestillinger. Da vil pakken kunne hentes på ditt nærmeste postkontor eller du kan få pakken levert på døren.

For andre spesialtilpassede leveringsmuligheter ta kontakt med oss på nett@urmaker-bjerke.no.